Hjem Nyheter Norden Bankveldet hetser: Motstandsbevegelsens bankkonto i Danmark har blitt stengt ned

Bankveldet hetser: Motstandsbevegelsens bankkonto i Danmark har blitt stengt ned

7

BANKTERROR Danske Bank stenger ned Motstandsbevegelsens bankkonto i Danmark og en ny donasjonsmulighet oppstår. Støtt kampen!

Temabilde

Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark fikk nylig et brev fra Danske Bank, som informerte om at banken sier opp organisasjonens kundeforhold og sperrer kontoen.

I bankens oppsigelsesbrev står det:

Som bank er vi via lovgivningen forpliktet til å kjenne våre kunders formål med kundeforholdet samt det forventede forretningomfang. Kravene til oss betyr, at vi for samtlige kunder skal ha innsikt og føre kontroll med de transaksjoner, som skjer via bankens systemer.
Det betyr også, at vi overfor myndighetene skal kunne dokumentere og forstå omfanget
av våre kunders forretninger og transaksjoner.

Vi har på bakgrunn av en gjennomgang av deres engasjement vurdert, at vi ikke er i stand til å overholde forpliktelsene.

Den nordiske motstandsbevegelsen var klar over at en undersøkelse fra bankens side var iverksatt, da bankavtalens ansvarlige og medlem av organisasjonen var i tett kontakt med bankens etterforsker, som mottok alt det som ble forlangt.

De to kontoene under gransking var henholdsvis organisasjonens kontingentkonto, hvor medlemmers kontingent ble overført til – lett forståelig og dokumenterbart. Den andre kontoen var organisasjonens donasjonskonto, en konto hvor sympatisører donerte deres bidrag til kampen for en fremtid – en innsamling som var fullt lovlig og tillatt av det danske Indsamlingsnævnet.

Ved en oppringing til banken for en utredning kom det frem at bankens beslutning ikke utelukkende ble tatt på bakgrunn av undersøkelsens innsamlede opplysninger, men på et «holistisk inntrykk av Den nordiske motstandsbevegelsen», hvilket må bety at beslutningen var politisk med grunnlag i løgnpressens portrettering av organisasjonen.

Bankterror i hele Norden

Således følger Danske Bank paukeslaget fra Nordeas undertrykkelse av annerledestenkende i Sverige, hvor banken tidligere lukket ned Den nordiske motstandsbevegelsen konto, der organisasjonen var tvunget til å benytte medlemmers private konto. Heller ikke denne metoden bar frukt under tidens bankterror, og etter en av Den nordiske motstandsbevegelsen vellykkede donasjonsinnsamlinger i forbindelse med en 1. mai-demonstrasjon i 2018, sperret banken den gjeldende medlemskontoen og sendte både medlemmer og penger ut på et lengre forløp.

På samme måte nektes annerledestenkende i Norge adgang til elektroniske penger, da Den nordiske motstandsbevegelsen norske gren tidligere har søkt om bankkonto og fått avslag, på samme måte som de nylig søkte på nytt med samme resultat.

I forbindelse med bankmafiaens angrep i 2018 sa Motstandsbevegelses leder, Simon Lindberg, til nordfront.se:

De kan ta røven på oss så mye som de vil – de setter samtidig grensen for hvordan de selv vil bli behandlet. De får det igjen. Hvis vi skal se noe positivt i bankenes terrorvirksomhet er det, at det forhåpentligvis kan være en advarselsklokke for hvilken verden vi vil leve i hvis vi gir opp kontantene. Bankene vil være i stand til å gjøre akkurat hva de vil. Hjelp deg selv og gjør skade på dem nå på den måten som det gjør dem mest vondt: Hev din lønn kontant og nekt å bruke din bankkonto annet enn til det du absolutt må!

Til kamp mot bankene

Vekst og profitt – det er hva som driver bankene, mens folket trykkes av høye renter og en jungel av gebyrer. På samme måte står vekst og profitt i statsammenheng i dagens Danmark høyt hevet over folket, og Danmarks ledere ser bort fra folkets behov og ønsker, for å beile til forretningsvirksomhet og pengeveldet.

Den nordiske motstandsbevegelsen går i kamp mot bankene, rentene og det folkefiendtlige systemet, for å skape et samfunn og en stat for folket, hvor folket prioriteres over BNP og «internasjonale forpliktelser», og hvor en vanlig familie ikke behøver å måtte arbeide sitt hele liv og låne seg til resten kun for å kunne leve anstendig.

Den nordiske motstandsbevegelsen fortsetter kampen for morgendagen – og du kan stadig være bevegelsens økonomiske støtte. Ved å donere til Motstandsbevegelsen kan du hjelpe til å gjøre systemets angrep mot oss virkningsløse. Donerer du nå mer enn før, så viser du også at deres forsøk på å stoppe organisasjonen gir motsatt effekt.

Trykk her for å se hvordan du kan donere til den danske grenen av Motstandsbevegelsen

Trykk her for å se hvordan du kan donere til Motstandsbevegelsen i Norge

Se også instruksjonsfilm: Hvordan donere med Bitcoin!

Les også:
Banktrakasseriene mot Motstandsbevegelsen
Oppdatering om motangrepet mot bankene
Nordea samarbeider med islamister og venstreekstremister
Banken stiller seg bak mordbrann – stenger Nermans Swish og bankkonto
Red Ice svartelistet av bankene
Kristne organisasjoner ville hjelpe homoseksuelle – mister sine bankkontoer
Le Pen og Front Nationals bankkonto ble sagt opp av bankene
Nordea stenger kontoen til bedrift – for bruk av kontanter
Dagens video: Farene ved et kontantløst samfunn

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
1 år siden

Bankene må settes på plass, de skal ikke involvere seg i politikken, de skal kun yte en tjeneste og forholde seg til landets lover.

H.L
H.L
1 år siden

Vi trenger en ny Hitler som kan jekke ned bankmafian.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Plattformer som YT, Twitter og FB blir jevnt og trutt stengt for systemkritiske, og mulighetene for donasjoner og ordinære banktransaksjoner redusert eller sperret, og det kan umulig være fordi banker og betalingstjenester, som feks PayPal, taper så mye penger på det, men fordi de blir utsatt for press fra (((the usual suspects))), eller på eget initiativ hindrer visse folk og organisasjer i å drive fullt lovlig virksomhet. Det siste er kanskje kun et spørsmål om tid.

Sist endret 1 år siden av Hans-Simon
Gøran M
Gøran M
1 år siden

Hva faen har en bank med hva du stemmer politisk? Hva er det neste? Skal nasjonalister bli utestengt fra matbutikker i fremtiden fordi det skulle «bryte med deres verdier» at kunden stemmer nasjonalistisk?

Steinar
Steinar
1 år siden

En ting er at bankene går inn og stenger ned bankkontoer der det handler om organisert kriminalitet, det kan jeg ha forståelse for. Men at bankene stenger ned kontoer bare fordi de selv er uenige i politikk, da har bankene gått langt over streken.

trackback
4 måneder siden

[…] Bankveldet hetser: Motstandsbevegelsens bankkonto i Danmark har blitt stengt ned […]

trackback
26 dager siden

[…] andre betalingsmidler enn kontanter er en utfordring for deler av befolkningen. Det er for eksempel ikke alle som kan opprette en bankkonto, heter det i […]