Hjem Ukategorisert Banneraksjon i Vejle: «Elsk ditt eget folk»

Banneraksjon i Vejle: «Elsk ditt eget folk»

8

AKTIVISME Aktivister fra Motstandsbevegelsens danske gren delte i helgen et positivt budskap i Vejle, Danmark.

Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsens danske gren besøkte i helgen Vejle i Danmark for å dele et positivt budskap. «Elsk ditt eget folk» sto det på det åtte meter lange banneret som bilistene på motorveien øst for Vejle kunne glede seg over.

Helgens aksjon og det positive budskapet relaterer seg direkte til den nåværende flyktningkrisen, der det den seneste tiden har vist seg at det danske folk ikke liker å snakke om rase, men i handling viser at broderfolket fra øst, de hvite ukrainske flyktningene, er mer velkommen i Danmark enn rasefremmede fra eksempelvis Midtøsten og Afrika.

Sjefen for den danske gren av Den nordiske motstandsbevegelsen, Jacob Vullum, skrev nylig:

Politikerne kan ikke ta ordet rase i sin munn uten at det skal og må bety noe vondt, om det da i det hele tatt eksisterer, og selv etter den åpenlyse hjertevarmen mot folkefeller på flukt kontra arabiske flyktninger, hører man bare stammende argumenter om at danskenes velvilje overfor ukrainske flyktninger skyldes vårt felles ønske om «frihet» og «demokrati». Det stikker dog meget dypere enn tapt frihet og villedende demokrati, og handler ganske bevisst om felles ønsker, da folkefeller opererer og fungerer på samme måte og deler de samme verdier, innerste ønsker og høyeste ambisjoner. Det mennesket som gror ut av den hvite rasens genetiske substans vil naturlig nok harmonere bedre med andre av samme struktur, og ikke engang 100 år med indoktrinering kan endre på hva folk instinktivt vet!

En god del postkasser i Vejle fikk også tildelt flyers med Den nordiske motstandsbevegelsens politiske punkter.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Django
Django
1 måned siden

NEI! Hvorfor skal jeg elske ett folk som har VILLET denne invasjonen av MENA????? Svar taes imot med glede. Ser jeg en «av mine egne» i nød, så kal jeg gå rett forbi!!!

Roger M
Roger M
Svar til  Django
1 måned siden

Folket er hjernevasket og misledet, de vet ikke hva de gjør. Det må man forstå og med alle våre krefter forsøke å vekke dem, istedenfor å gi dem opp. Ser du en av dine egne folkefeller i nød, så hjelp og gi til kjenne hvem du er, kanskje har du allerede der klart å vekke en.

Django
Django
Svar til  Roger M
1 måned siden

Jeg er i 50 årene og har sett denne utviklingen siden barndommen. Hver gang jeg har forsøkt å «vekke» noen, så har jeg fått tilbake alle uttrykk du kan tenke deg, så jeg står ved forrige utsagn!

Roar
Roar
Svar til  Django
1 måned siden

Jeg er i 40 årene og har klart å vekke noen, så håp finnes. Det er jo bare å se på utviklingen generelt i verden, flere og flere blir jo nasjonelle eller i det minste systemkritiske. Men ja, selvfølgelig finnes det også dem som antageligvis aldri vil våkne pga. mangel på hjernekapasitet. Men man må jo ikke gi opp pga. dem.

Django
Django
Svar til  Roar
1 måned siden

Jeg skal komme i din begravelse når du hjelper «jenney» når hun blir voldtatt av abdul, achmed og muhammad…

Roar
Roar
Svar til  Django
1 måned siden

Per, Pål og Askeladden gir dem lett juling.

Roger M
Roger M
1 måned siden

Bra jobbet Danmark. Kult med video.

Haraldsson
Haraldsson
1 måned siden

Bra Danmark.