Hjem Ukategorisert Banneraksjon i Vejle: «Elsk ditt eget folk»

Banneraksjon i Vejle: «Elsk ditt eget folk»

0

AKTIVISME Aktivister fra Motstandsbevegelsens danske gren delte i helgen et positivt budskap i Vejle, Danmark.

Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsens danske gren besøkte i helgen Vejle i Danmark for å dele et positivt budskap. «Elsk ditt eget folk» sto det på det åtte meter lange banneret som bilistene på motorveien øst for Vejle kunne glede seg over.

Helgens aksjon og det positive budskapet relaterer seg direkte til den nåværende flyktningkrisen, der det den seneste tiden har vist seg at det danske folk ikke liker å snakke om rase, men i handling viser at broderfolket fra øst, de hvite ukrainske flyktningene, er mer velkommen i Danmark enn rasefremmede fra eksempelvis Midtøsten og Afrika.

Sjefen for den danske gren av Den nordiske motstandsbevegelsen, Jacob Vullum, skrev nylig:

Politikerne kan ikke ta ordet rase i sin munn uten at det skal og må bety noe vondt, om det da i det hele tatt eksisterer, og selv etter den åpenlyse hjertevarmen mot folkefeller på flukt kontra arabiske flyktninger, hører man bare stammende argumenter om at danskenes velvilje overfor ukrainske flyktninger skyldes vårt felles ønske om «frihet» og «demokrati». Det stikker dog meget dypere enn tapt frihet og villedende demokrati, og handler ganske bevisst om felles ønsker, da folkefeller opererer og fungerer på samme måte og deler de samme verdier, innerste ønsker og høyeste ambisjoner. Det mennesket som gror ut av den hvite rasens genetiske substans vil naturlig nok harmonere bedre med andre av samme struktur, og ikke engang 100 år med indoktrinering kan endre på hva folk instinktivt vet!

En god del postkasser i Vejle fikk også tildelt flyers med Den nordiske motstandsbevegelsens politiske punkter.