Hjem Nyheter Europa Barbara Spectre er tilbake – mer jødisk enn noensinne

Barbara Spectre er tilbake – mer jødisk enn noensinne

JØDISK MAKT Barbara Spectre ble kjent i 2010 etter et klipp der hun åpent snakket om jødiske planer for et flerkulturelt Europa. Nå har det dukket opp et nytt klipp med jødinnen der hun utdyper den antieuropeiske ideen.

Klippet der jødinnen Barbara Spectre snakker om hvordan jødene vil gjøre Europa flerkulturelt og hvordan Europa «ikke vil overleve» hvis det motsetter seg dette, er et av de mest berømte jødisk makt-klippene i moderne historie.

Men siden klippet begynte å vekke oppsikt for drøyt ti år siden, opprinnelig av Fria Tider, har det vært stille fra Barbara Spectre – til nå.

I et nytt klipp som har blitt mye delt, ser man en litt eldre, men like anti-europeisk Barbara Spectre utvikle sine tanker om jødedommen og Europas fremtid.

Klippet er over en time langt, og Barbara Spectre sier at hun egentlig ikke hadde tenkt å dukke opp igjen, men at «jordskjelvet» som skjedde 7. oktober med Hamas’ overraskelsesangrep på Israel og den påståtte antisemittismen i Europa tvinger henne.

I klippet forklarer Barbara Spectre at hun har tre statsborgerskap og antyder at de er svenske, amerikanske og israelske. Så viser hun en PowerPoint-presentasjon om et «nytt Europa». Presentasjonen har Paideias logo, som er den samme jødisk makt-organisasjonen som Spectre representerte i det eldre klippet.

Barbara Spectre representerer fortsatt Paideia.

Hun roser en rekke traktater vedtatt om Europa etter andre verdenskrig, som Spectre sier var ment å «utslette den rå nasjonalismen som har vært så ødeleggende for Europa». Disse inkluderer Schuman-erklæringen i 1950 og Roma-traktaten i 1957, som begge la grunnlaget for EU, og Maastricht-traktaten i 1992, som formelt etablerte EU. Videre roser Spectre en rekke EU-land forlot sine valutaer til fordel for euroen rundt årtusenskiftet, hvordan EU ekspanderte inn i Øst-Europa og Lisboa-traktaten fra 2007.

Dette etterfølges av en lang sentimental redegjørelse om EUs storhetstid og europeiske politikere som har vært avgjørende for demonteringen av nasjonalstatene, inkludert Sveriges tidligere statsminister Göran Persson. Ifølge Spekter er imidlertid hele ideen om EUs globalistiske prosjekt – og dermed jødenes stilling – nå truet av anti-elitistisk nasjonalisme og populisme i Europa.

– Jeg mener dette er en reell trussel, og at vi må være bekymret for Europa. Og hvis EU kollapser, tror jeg vi vil få en annen situasjon for jødene. EU har vært en av jødenes beste allierte, sier Spectre.