Hjem Nyheter Globalt Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid

Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid

JØDISK MAKT Den velkjente jødiske lobbyisten Barbara Lerner Spectre deltar i et nytt globalt koordinert jødisk prosjekt, med det formål å forme jødenes fremtidige skjebne.

I februar 2018 ble Barbara Lerner Spectre tildelt kongens medalje for sin innsats med å fremme jødisk kultur i Sverige, samt utenlands.

Mandag lanserte den jødiske organisasjonen Our Common Destiny sin intensjon om å arbeide for et fremtidig globalt jødisk fellesskap.

Organisasjonens første møte ble holdt i Jerusalem, hvor mer enn 30 ledende jødiske aktivister fra hele verden deltok. Båndet mellom jøder globalt og den okkuperte staten Israel skal med dette initiativet styrkes, uavhengig av jødenes religiøse eller kulturelle identitet. Samarbeidet gjelder alle typer av jøder.

Kunngjøringen av prosjektet ble etterfulgt av flere seminarer ledet av jødiske akademikere fra seks kontinenter. Den siste dagen for konferansen var 11. september.

Prosjektet lanseres via organisasjonen Genesis (Genesis Philantropy Group) og støttes av Israels president Reuven Rivlin, en embedspost som ikke må forveksles med landets statsministerpost.

Fra Sverige deltok den pro-sionistiske ekstremisten Barbara Lerner Spectre, som gjorde seg kjent i 2010 da hun ble intervjuet for israelsk tv og fortalte at Sverige ennå ikke hadde lært seg å bli flerkulturell, og at hele forandringen som Europa nå gjennomgikk med masseinnvandringen av rasefremmede kom til å bli smertefull for europeerne, men at denne forandringen var «nødvendig», og at den kom til å bli gjennomført. Hun fortalte videre at «antisemittismen» kom til å øke som følge av jødenes ledende rolle i denne prosessen, men påstod hardnakket at Europa ikke kom til å overleve uten denne forandring.

Da hennes uttalelse naturligvis møtte sterk kritikk fra mange europeere som ikke ønsker et Europa rasert av jødiske globalister twittret hun følgende på sin Twitter-konto:

I Norge har vi jøden Ervin Kohn med lignende uttalelser. Kohn er leder for det jødiske samfunn i Norge, samt nestleder i Antirasistisk Senter.

I den jødiske organisasjonen Our Common Destinys styre sitter blant annet den velkjente jødiske bankieren Jacob Rothschild, patriarken for verdens rikeste og mektigste familie.

Les også:
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge
Yinon-planen og Stor-Israel
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
FILM: The Satanic Plan For Goyims
Ta tilbake makten fra globalistene!