Hjem Nyheter Globalt Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid

Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid

15

JØDISK MAKT Den velkjente jødiske lobbyisten Barbara Lerner Spectre deltar i et nytt globalt koordinert jødisk prosjekt, med det formål å forme jødenes fremtidige skjebne.

I februar 2018 ble Barbara Lerner Spectre tildelt kongens medalje for sin innsats med å fremme jødisk kultur i Sverige, samt utenlands.

Mandag lanserte den jødiske organisasjonen Our Common Destiny sin intensjon om å arbeide for et fremtidig globalt jødisk fellesskap.

Organisasjonens første møte ble holdt i Jerusalem, hvor mer enn 30 ledende jødiske aktivister fra hele verden deltok. Båndet mellom jøder globalt og den okkuperte staten Israel skal med dette initiativet styrkes, uavhengig av jødenes religiøse eller kulturelle identitet. Samarbeidet gjelder alle typer av jøder.

Kunngjøringen av prosjektet ble etterfulgt av flere seminarer ledet av jødiske akademikere fra seks kontinenter. Den siste dagen for konferansen var 11. september.

Prosjektet lanseres via organisasjonen Genesis (Genesis Philantropy Group) og støttes av Israels president Reuven Rivlin, en embedspost som ikke må forveksles med landets statsministerpost.

Fra Sverige deltok den pro-sionistiske ekstremisten Barbara Lerner Spectre, som gjorde seg kjent i 2010 da hun ble intervjuet for israelsk tv og fortalte at Sverige ennå ikke hadde lært seg å bli flerkulturell, og at hele forandringen som Europa nå gjennomgikk med masseinnvandringen av rasefremmede kom til å bli smertefull for europeerne, men at denne forandringen var «nødvendig», og at den kom til å bli gjennomført. Hun fortalte videre at «antisemittismen» kom til å øke som følge av jødenes ledende rolle i denne prosessen, men påstod hardnakket at Europa ikke kom til å overleve uten denne forandring.

Da hennes uttalelse naturligvis møtte sterk kritikk fra mange europeere som ikke ønsker et Europa rasert av jødiske globalister twittret hun følgende på sin Twitter-konto:

I Norge har vi jøden Ervin Kohn med lignende uttalelser. Kohn er leder for det jødiske samfunn i Norge, samt nestleder i Antirasistisk Senter.

I den jødiske organisasjonen Our Common Destinys styre sitter blant annet den velkjente jødiske bankieren Jacob Rothschild, patriarken for verdens rikeste og mektigste familie.

Les også:
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge
Yinon-planen og Stor-Israel
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
FILM: The Satanic Plan For Goyims
Ta tilbake makten fra globalistene!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Trenger vi flere påminnelser og advarsler om at jødene er et fremmedelement i våre land, og arbeider utrettelig for vår undergang som folk? Utallige ganger – dokumentert 109 – har jødene blitt forvist fra land, byer og regioner i Europa og ellers, pga samfunnsskadelig virksomhet. Hvorfor ikke bruke denne vellykte strategi, slik som grunnlovsfedrene gjorde i 1814, da jødene(og papistene), fortsatt ble utestengt fra riket? Og som Quisling innførte igjen, under krigen?

This Goy Knows!
This Goy Knows!
3 år siden

«Kristne» som tilber jøder bør se denne: https://www.bitchute.com/video/bAJOcpDSAG2D/

Det er takket være «kristen-sionister» at jødene har fått en slik enorm makt i verden, og nå dolker oss i ryggen med globalisme og kulturmarxisme. Uansett hvor mye disse «kristen-sionister» skulle falle på kne foran jøder og tilbe dem, så vil ikke jødene vise den samme godhet tilbake. Faktum er at de hater kristne, og de hater hvite.

Morten
Morten
Svar til  This Goy Knows!
3 år siden

Dessverre tror jeg kristen-sionister er så langt inn i hjernevasken sin at de vil lete frem unnskyldninger for sine overgripere uansett om disse sto med løpet mot deres tinning. Jeg tror man kan vise dem all verdens av dokumentasjon på jødenes hat mot kristne, drap på kristne, og deres rolle bak den muslimske invasjon til Europa, de ville nok allikevel stått på kne og bablet om at «jødene er guds utvalgte» og «Israel må forsvares om man skal bli velsignet», for det har «bibelen sagt» (vel og merke Scofield bibelen).» Det er en sekterisk besettelse, der individet er ute av… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Morten
3 år siden

Ja, disse «kristne» smådjevlene nekter til og med å tro på det Jesus sa i klartekst: «You are the children of your father, the Devil, and you want to follow your father’s desires. From the very beginning he was a murderer and has never been on the side of truth, because there is no truth in him. When he tells a lie, he is only doing what is natural to him, because he is a liar and the father of all lies.» – Jesus Christ, almost 2000 years ago, talking to those who belong to the Synagogue of Satan, the… Les mer »

Morten
Morten
Svar til  Arno
3 år siden

Sant Arno.
De er villedet av sin egen djevel.

This Goy Knows!
This Goy Knows!
3 år siden

Angela Merkel: https://www.bitchute.com/video/mJcNezWbZxPP/

Og slik er det med mange andre ledere i Europa som står i spissen for masseinnvandringen. De er ikke europeere, men jøder.

Det er ikke uten grunn at de har gjort seg så upopulære opp igjennom hele deres historie, det er deres fiendtlige virksomheter som er årsaken til at de har blitt utvist gang på gang, fra land til land.

Roar
Roar
3 år siden

Vi hadde ikke paragraf 2 i Grunnloven for ingenting.

Espen
Espen
3 år siden

Frekkheten eier ingen grenser hos disse jøder. Send de til helvete ut av Europa!

Arno
Arno
3 år siden

«I februar 2018 ble Barbara Lerner Spectre tildelt kongens medalje for sin innsats med å fremme jødisk kultur i Sverige, samt utenlands.»

Vanvittig, men greit å bli minnet om den bunnløse rottenskapen i de nordiske «kongehusene».

«Kongen» i Sverige er som kjent en Bernadotte – nedstammet fra den franske skapjøden som Rothchild-klanen og den internasjonale frimurerordenen fikk innsatt som «konge» der, slik de senere fikk innsatt en 33. grad utenlandsk frimurer (trolig også med jødiske aner) til «konge» i Norge i 1905. Ingen av dem hadde selvsagt en dråpe nordisk ‘kongeblod’.

Morten
Morten
3 år siden
trackback
3 år siden

[…] Frihetskamp har tidligere skrevet om saken, og kan leses i sin helhet HER. […]

Steinar
Steinar
3 år siden

De innfører «hatkriminalitet» og straffer folk som uttrykker kritikk mot globalismen og jødenes rolle i det, samtidig som de aldri selv blir berørt av denne lov når de uttrykker hat mot hvite. Er det rart jøder er misslikt?

trackback
3 år siden

[…] Les også: Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid. […]

trackback
3 år siden

[…] eksisterer ikke Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment Jødisk organisasjon […]