Hjem Nyheter Barbiesalget stuper – ingen vil ha innvandrer- eller tjukkas-Barbie

Barbiesalget stuper – ingen vil ha innvandrer- eller tjukkas-Barbie

2

USA Selskapet Matell taper penger etter de lanserte overvektige barbiedukker og innvandrer-barbier. Salget har ikke vært så dårlig på 23 år, rapporterer selskapet.

Selskapet Matell, som produserer de kjente barbiedukkene, lanserte tidligere i år en serie overvektige barbiedukker, etter å ha blitt anklaget for å skade selvfølelsen til unge jenter gjennom å produsere både tynne, blonde og hvite dukker.

I tillegg til å lansere de nye overvektige dukkene, kalt «Curvy Barbie», slapp de også en serie av barbiedukker med ulike etnisiteter. Felles for de alle dog, var at de solgte svært dårlig.

Barbiesalget skal i løpet av første kvartal i 2017 ha sunket med 15 prosent. Fredag rapporterte selskapet at salgstallene ikke har vært så dårlig på 23 år.

Kilde:
Surprise: Girls not interested in new fat-ass Barbie

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Sunne, normale småjenter oppdratt av sunne normale foreldre vil selvsagt ikke ha en fatty Barbie, og hvite jenter liker selvsagt ingen svart sådan. Det sunne slanke idealet gjelder; det er instinktivt!

trackback
5 år siden

[…] Barbiesalget stuper – ingen vil ha innvandrer- eller tjukkas-Barbie Surprise: Girls not Interested in New Fat-Ass Barbie […]