Hjem Nyheter Europa Barn står for halvparten av all knivvold i London

Barn står for halvparten av all knivvold i London

4

FLERKULTUR Rasefremmede barn er hva som øker mest av populasjonen i England. De leder også voldsutviklingen i landet.

Reklamebilde for «Zombiedrepermachete», komplett med simulert blod. Tung i hånden, men lett å kjøpe, selv for barn.

Nesten halvparten av alle knivdødsfall i London, 49 prosent, utføres av barn og tenåringer. 41 prosent er mellom 15 og 19 år, mens 8 prosent er mellom 10 og 14 år.

Samtidig selges farlige kniver, såkalte «Zombie killers», macheter og jaktkniver billig via postordrefirmaer som har sine egne lett anvendelige telefonapper. Alt som trengs for å kjøpe dem er en gratis brukerkonto.

I løpet av det siste året har dessuten tollen, ved den engelske grensen, doblet antallet konfiskerte kniver; 7 668 kniver ble konfiskert i 2018, sammenlignet med 3 800 kniver året før.

Patrick Green leder en «veldedighetsorganisasjon», Ben Kinsella-stiftelsen, som har spesialisert seg på det å bekjempe kniv-beholdingen. Organisasjonen er oppkalt etter en 16-åring som ble knivstukket til døde.

– Disse dødelige våpnene markedsføres på en slik måte at de ser ut som lekesaker eller motetilbehør. De er hverken det ene eller det andre, disse knivene er årsaken til at stadig flere familier utsettes for tragedier hvert år, forteller Green, dog uten å påpeke gjerningmennenes rasemessige tilknytning, eller etnisitet.

Ettersom en overveldende majoritet av forbrytelsene begås av svarte, og ettersom svarte utgjør majoriteten av alle ungdommer som har havnet på ungdomsanstalter – til tross for at de bare utgjør ti prosent av alle innbyggerne i England – innebærer dette at majoriteten av alle knivforbrytelser utført av barn, begås av rasefremmede barn, forteller Sven Longshanks ved den kristne nettradiostasjonen Radio Aryan.

Les også:
FILM: Sannheten om knivkriminaliteten i London
Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting
Syreangrep stadig vanligere i London
Opptøyene i England år 2011
Nesten 400 jenter utnyttet av innvandrergjenger i England
Stadig flere britiske barn går på antidepressiva
England: I Gulag for «tankekriminalitet»
England: Et folk underkuet av sovjetiske lover

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Geir
Geir
2 år siden

En trist utvikling.

Reodor
Reodor
2 år siden

For et multikulturelt helvete!

Steinar
Steinar
2 år siden

Så la oss nå få det klart; vi har altså «europeiske» ledere som åpner opp for en invasjon av fremmede. Tilrettelegger for dem muligheten til å begå alvorlige forbrytelser, gir dem lastebilopplæring slik at dem kan begå terror, gir dem gratis skytetrening, deler ut flyveblad over hvordan man skal knulle europeiske jenter, ser en annen vei når de går amok med granater og bilbranner, voldtekter, ran og drap, skjuler deres identitet, osv. Og folk tror fortsatt at denne agenda er ledet an av vårt eget folk? På tide å våkne.

trackback
1 år siden

[…] også: Barn står for halvparten av all knivvold i London Svenske ungdommer minoritet på skolen – farger håret svart for å passe inn Totalt kaos på […]