Hjem Nyheter Barnehage traumatiserte småbarn med Skrik-maske

Barnehage traumatiserte småbarn med Skrik-maske

1

USA En barnehage i Mississippi er under politietterforskning etter at ansatte truet barna iført et skrekkfilmkostyme.

En viral video fra Lil’ Blessings barnehage og læringssenter i Hamilton i Mississippi i USA viser hvordan de ansatte skriker til små barn for å få dem til å oppføre seg. Videoen er sammensatt av opptak gjort over flere måneder.

«Er du ulydig? Vil du at jeg skal ta deg med utenfor?» skriker Sierra Rae McCandless i ansiktet på en 3 år gammel gutt iført en maske fra filmen Skrik, mens en annen ansatt, Oci-Anna Elise Kilburn, står og gjør skumle grimaser. McCandless stormer deretter inn i et annet rom og skriker til 2-åringer at de må rydde opp, før hun jager en gutt rundt i rommet.

Jennifer Kayla Newman, som har filmet videoen, hevder at hun ikke filmet på gøy, men for å dokumentere sine kollegers handlinger for foreldrene, da barnehagens overvåkningskameraer ikke fungerte. Påstanden avvises av flere bekjente av Newman, inkludert McCandless selv, som sier at det var Newman som bad henne om å bruke masken. På videoen kan man høre en kvinnestemme, som ifølge en bekjent er Newmans, instruere McCandless om å «ta» den 3 år gamle gutten.

Fire ansatte ved barnehagen har mistet jobben etter at videoen ble lekket, og både sheriffkontoret i Monroe County og Mississippis helsedepartement etterforsker barnehagen og er i kontakt med statsadvokaten i Monroe County angående en eventuell tiltale. Praksisen skal ha pågått i månedsvis bak eier Sheila Sanders sin rygg.

Videoen er blitt møtt med sterk avsky på sosiale medier og har skapt et stort engasjement. Andre barnehager med liknende navn har blitt nedringt med krasse henvendelser og mottatt dårlige anmeldelser over hele landet.

McCandless har i kjølvannet av saken postet en gråtevideo der hun forsvarer handlingene sine.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom Hauge
Tom Hauge
3 måneder siden

Hva faen er i veien med folk? Julenissen kan være traumatisk nok for så små barn. Dette må sette dype spor hos barna. Jeg vet ikke med de andro to som skremte barna men (((Newman))) er et utvalgt navn. At (((Newman))) er den som står filmer «kanskje var hjernen bak påfunnet» og senere prøver å spille uskyldig er skoleeksempel på typisk (((utvalgt))) væremåte