Hjem Nyheter Norge Barnehageansatt siktet for grove overgrep mot elleve gutter og jenter

Barnehageansatt siktet for grove overgrep mot elleve gutter og jenter

TROMSØ: En barnehageansatt i 30-årene er siktet for grove overgrep mot elleve gutter og jenter i barnehagen hvor han arbeidet.

Capture53-460x248

Det var den 6. mai i år at politiet i Tromsø mottok en bekymringsmelding om et potensielt overgrep på et barn i en barnehage i Tromsø. Politiet rykket ut samme dag, og pågrep en mannlig barnehageansatt i 30-årene mens han fortsatt var på jobb. Politiet skal gjorde samme dag beslag i datamateriale hos mannen og fant blant annet bilder av barn i seksuelle posisjoner.

Den siktede, som også har jobbet som fotballtrener for barn og unge i mange år, har arbeidet ved den aktuelle barnehagen i åtte år. Hittil er mannen siktet for elleve grove overgrep mot barn: seks tilfeller av seksuelle overgrep mot barn, og fem tilfeller av uanstendig adferd overfor barn. Samtlige skal ha vært barn fra barnehagen hvor mannen arbeidet, og være både gutter og jenter.

Ifølge politioverbetjent Ynge Myrvoll i Troms politidistrikt skal mannen ha tilstått flere overgrep under avhør, samt gitt detaljerte opplysninger.

Politiet får bistand fra Kripos og utelukker ikke at det kan dreie seg om flere ofre, enn de elleve. Det opplyses om at den tiltalte mannen er «norsk statsborger».

Kilder:

Barnehageansatt siktet for grove overgrep mot elleve barn
Barnehageansatt siktet for grove overgrep mot elleve barn