Hjem Nyheter Norge Barnehager arrangerer homo-parader – vil hylle «mangfold»

Barnehager arrangerer homo-parader – vil hylle «mangfold»

19

HOMOLOBBYEN Flere barnehager arrangerer i år homoparade for barn helt ned i toårsalderen. Vi skal hylle mangfold, uttaler en barnehagesjef fra Oslo.

Flere norske barnehager har i år valgt å arrangere sine egne såkalte pride-parader og vil utstyre barn helt ned i toårsalderen med homoflagg for å hylle homobevegelsen (homolobbyen).

På spørsmål fra NRK om hvorfor de skal arrangere pride-parade i barnehagen, svarer avdelingsdirektør Nina Corneliussen i avdeling barn og kultur i Østensjø bydel, at dette er noe de gjør for å «hylle mangfold». Hun henviser videre til (den folkefiendtlige, red. anm.) rammeplanen for norske barnehager, som spesifiserer at småbarn skal lære om «seksuell orientering».

Barnehagen skal fremme likeverd og likestilling uavhengig av kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk, etnisitet, kultur, sosial status, språk, religion og livssyn. Barnehagen skal motvirke alle former for diskriminering og fremme nestekjærlighet.

Corneliussen påpeker også at det er viktig at to- og treåringer lærer at det finnes ulike «familiekonstellasjoner»:

– Det er viktig at barn lærer at det finnes forskjellige familiekonstellasjoner. Det er kvinner som er sammen med kvinner og menn som er sammen med menn.

Hun mener også at homofeiringen er viktig for å motvirke «mobbing og utenforskap», og er uenig i at pride-festivaler er politiske.

– Personlig føler jeg ikke Pride er politisk, og arrangementet i barnehagen er i hvert fall ikke det. Det er et arrangement som har sitt utspring i rammeplanen for barnehager.

Østensjø bydel har tidligere sendt samtlige barnehageansatte på kurs hos homolobbyistene i organisasjonen FRI (Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold).

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
19 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Fy faen så ekkelt og forstyrrende

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Og de uskyldige barna følger naturligvis alle de vakre fargene og skjønner ingenting..
Dette er satans arbeid!

Helt sykt..

John Doe
John Doe
4 år siden

Sønner av Satan jobber iherdig igjen.

Martin
Martin
4 år siden

La barn få være barn! Bare syke mennesker dikterer barn på den måten. Hvor mye bevis trenger folk til å forstå at homolobbyen er en djevelsk svulst i samfunnet vårt!?

Halvor
4 år siden

Jeg er homoseksuell, og jeg står helt på linje med Motstandsbevegelsen når det gjelder kampen mot homolobbyen og slike forferdelige ting som dette. La det ikke herske noen tvil om at alt dette handler om å ødelegge vårt samfunn som et ledd i et (((visst folks))) prosjekt for å knuse Europas land og deres tradisjonelle forankring i kristendommen. Og til dem som protesterer og påberoper seg at «ikke alle jøder» er enige og står bak denne agendaen vil jeg bare svare: Da bør disse som ikke vil være del av den agendaen snart begynne å stå opp og rope «IKKE… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

I en tid med sviktande födslotal satsar stat och kommuner på svartimport, hatfeminism och främjande av sexuell disorientering för barn och unga. Många vuxna sitter fast i svindyra bilköer i storstäder och funderar på hur de ska få sin dyrbara tid att räcka till. Barn är en dyrbar tidskrävande investering allt färre upplever sig ha råd till. Feministen pratar om barn som en kvinnofälla och hatar sina medsystrar till karriärjakt och barnlöshet. Politikern om äldrebölgen och köper afrikanska födslomaskiner för 8 miljoner kronor styck. När talen och den förda politiken om kärlek tolerans och jämställdhet leder till att folket dör… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

De vil «hylle mangfold», som er en omskrivning av forvirring og perversjon. Jødene, og deres shabbos goyim, forakter og hater den naturlige orden, skapt av Gud, og vil «forbedre» og «fikse» på alt, kfr jødenes tikkun olam(reparing the world), og setter seg opp mot Logos, som er orden og lovmessighet, i universet som i menneskenes samfunn.

Thule
Thule
4 år siden

Hvor er foreldrenes raseri?!

Velden
Velden
Svar til  Thule
4 år siden

Bak sensur i form av frykt og nær håpløshet.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Slasken Eskild Pedersen får heldigvis lite symp hos normiene som synes å ha satt søndagskaffen kollektivt i vrangstrupen av denne sjokkerende statsstøttede barnemishandlingen:

https://resett.no/2018/06/08/eskil-pedersen-illsint-pa-de-som-mener-homoparader-i-barnehager-er-feil/

Anne Marit Aasem
Anne Marit Aasem
4 år siden

Fy flate, stakkars barn.De skal altså indoktrineres for djevelskap.Jeg vil oppfordre alle selvtenkene foreldre,nekt ditt barn å delta.

Thule
Thule
Svar til  Anne Marit Aasem
4 år siden

Ta dem heller ut av barnehagen. En slik parade er neppe det eneste de blir utsatt for av propaganda. Dessuten har det vært en rekke hendelser der mannlige barnehageansatte har forgrepet seg på ungene. Selv etter dette var avisene ute med ønske om flere mannlige barnehagearbeidere for å oppfylle en kvotering.

Anne Marit Aasem
Anne Marit Aasem
4 år siden

Uva.vil dere modere?Dere må tåle sannheten.

Haraldsson
Haraldsson
4 år siden

For homofile som støtter homolobbyens agenda handler det ikke bare om å ville bli respektert, det handler om å blotte seg frem, bli favorisert og gitt særprivilegier. Og dette er heller ikke det eneste som kommer med regnbueflagget, det innebærer en hel pakke av kulturmarxistisk indoktrinering som skal tres nedover ørene på folket, og da spesielt rettet mot barn. Det handler om alt fra å så kjønnsforvirring, seksualisering av barn, normalisere dekadens, snu opp ned på biologi og virkelighet, til å angripe kjernefamilien. Dette er en politisk maktfaktor som har tatt seg opp i samfunnet, via å bruke de homofile,… Les mer »

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Helt jævlig sykt!

Daniel Espeland
Daniel Espeland
4 år siden

«Frihetskamp»? Dokke snakka om å bekjempa «satan», men visste dokke at helten dokka hata kristendommen? #themoreyouknow

Martin
Martin
Svar til  Daniel Espeland
4 år siden

Snakker om? Hitler var katolsk kristen og besøkte kirka veldig ofte.
Når det er sakt, må jeg si at Åsatru er den religionen som passer vårt folks opprinnelige måte å tenke på og samklangen og forståelsen Åsatru har med naturen.

Mikael
Mikael
4 år siden

Perveted i själen, so sjukt 🙁

trackback
4 år siden

[…] «kjønnskorrigering» Homobevegelsen må gjennomskues Syv år gammel gutt utnyttes i pride-parade Barnehager arrangerer homo-parader – vil hylle «mangfold» Svenske foreldre indoktrinerer sine barn til å bli kjønnsløse Den svenske grunnskolen får ikke […]