Hjem Nyheter Norge Barneskole i Drammen tilbyr kun halalmat til elevene

Barneskole i Drammen tilbyr kun halalmat til elevene

15

ISLAMISERING Brandengen skole i Drammen har etterhvert fått så mange elever med muslimsk bakgrunn at skoleledelsen har bestemt at alle elevene, inkludert de norske, kun skal få halalmat i faget «Mat og helse».

halal

Skolen skal imidlertid ikke ha informert foreldrene om avgjørelsen. Ifølge en debatt på Facebook-siden til Drammens Tidende skal skolen også slite med rasisme og mobbing av norske og ikke-muslimske elever. Etnisk norske elever skal blant annet bli banket opp og en leser forteller hvordan norske barn med svineprodukter på matpakka blir mobbet. Skolen fikk den såkalte Benjamin-prisen i 2014.

I vestlige land brukes begrepet halal om islamske lover for mat, og spesielt islams slaktemetode. For en rettroende muslim er det ikke tillatt å spise kjøtt som ikke er tliberedt etter halal-skikk. Det er likevel presisert at det kan tillates dersom alternativet er at man kan sulte ihjel.

Les også: Nasjonalsosialismen og dyrevern-og-dyrs-rettigheter og Punkt 6 i Motstandsbevegelsens politiske manifest «Vår vei – Ny politikk for en ny tid».

Se video av halal- (muslimsk) og kosherslakt (jødisk) nedenfor: OBS! Vi advarer mot svært sterke bilder!

https://www.youtube.com/watch?v=XNe7pA9p-7U

Les også:
Nasjonalsosialistene innfører dyrebeskyttelseslover i Tyskland

Kilde:
Halalmat for alle elevene på Brandengen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
5 år siden

Dette er snik islamiseringen mange har peket på. Desverre går det akkurat passe sakte til att unger venner seg til det sakte og vi voksne ikke reagerer

John Bratteland
John Bratteland
Svar til  Tom
5 år siden

Ja, men det er de unge som kommer til få svi, det viser allerede tendensene nå hvor utidige de muslimske ungene er.

Wenche
Wenche
Svar til  Tom
5 år siden

Hva er «snik» i dette? Det er TVANG med myndighetenes velsignelse .-MOT det norske folks vilje!!!
Hvilke andre media har skrevet om dette? Det er så mye fake news, at man vet ikke lenger 🙁

thore
thore
Svar til  Wenche
5 år siden

norske? vel vel det heter vel det da men bor det egentlig «nordmenn» der lenger og hvorfor flytter ikke disse, det hadde jeg gjort

Paul A. Bridge
Paul A. Bridge
5 år siden

Jeg finner det SKREMMENDE at foreldrene lar islam fortrenge de etnisk Norske elevene, uten engang å protestere !!! muslimske elever må ikke blande seg med etnisk Norske elever, tenk også på islamsk påvirkning. Brandengen skole ble ikke bygget for å bli et mini-kalifat !!! men det er det det er blitt, takket være en idiot av en Rektor.

Johanne klovning
Johanne klovning
5 år siden

Dette må ikke være lov i Norge.Stakkars dyr.Gremmes gjør jeg.
De kan jo returnere å få den maten kjøttet de skal ha,men ikke i Norge dette må være forbudt.?Statsministeren i Australia sa:
Skal de komme til vårt land så må de holde våre Australske lover.Om ikke må de bare returnere dit de kom fra.

Sandra Heidene
Sandra Heidene
5 år siden

Dette er mer enn frekt og hvilket firma leverer kjøttet ? 1. Er det et muslimskeid firma så er jeg tvilende til om dyrene blir smertebedøvet! 2. Og.dyret skal uansett være våkent
3 Jeg ville ikke spist kjøtt som lest islamsk bønn over.
4. Mange ulike institusjoner har måttet endre menyen for å tilpasse den til muslimer også. Da er det uakseptabelt at muslimer skal ha bukta og begge endene.
5. SKOLEN NØRER OPP UNDER ISLAMHAT. Veldig uheldig og korttenkt politikk

Liv Amundsen
Liv Amundsen
5 år siden

Skremmende utvikling i Drammen… ??Stakkars barn som vokser opp idag.??

ken
ken
5 år siden

få svina ut av landet..

ken
ken
5 år siden

Det ligger ingen naivitet i å påpeke sammenhengen mellom ført politikk, og de forutsigbare konsekvensene av denne politikken. Tvert imot. I beste fall er det derimot naiv å påstå at det ikke finnes en sammenheng mellom islamsk innvandring, og islams stadig sterkere posisjon i Vest-Europa, med påfølgende spredning av terror og undertrykkelse. Hva det er i verste fall skal jeg ikke skrive Det absolutte flertall av norske politikere er tilhengere av folkevandring og multikultur, og dermed i praksis av islamisering av samfunnet. Derfor vil situasjonen i Norge fremover begynne å ligne stadig mer på situasjonen i Sverige..Det er alltid riktig… Les mer »

thore
thore
5 år siden

Har en første gitt bort Norge kan en ikke komme etterpå å klage på maten, innse hva som har skjedd og godta følgene, det der viste vi på forhånd og nå er det for seint å angre

thore
thore
5 år siden

Hysj hysj folkens, tenk om STASI ser dere diskutere innvandring eller tar til orde for at vi skal få ha landet vårt i fred slik Grunnloven sier vi skal. Tenk om Lars Gule oppdager at folk snakker om hva som skjer dersom vi ikke engang greier forsvare riksgrensen

Torbjørn Elverum
Torbjørn Elverum
5 år siden

Det er da helt hinsides enhver fornuft at utlendinger skal tvinge seg inn i Norge og kunne forlange at vi skal drive med samme dyremishandling her som disse gjør i sine hjemland. Blir steining av kvinner den neste «moten» vi skal akseptere fra disse gale individenes verden? Vi registrerer at det å sage over strupen på et dyr med en sløv kniv er den samme drapsmetoden som de benytter når de finner et menneske som de ikke liker. >Hvorfor skal vi akseptere at slike individer overtar stadig mer av den pensjonen nordmenn har jobbet fram? Hvorfor skal vi akseptere at… Les mer »

Wenche
Wenche
Svar til  Torbjørn Elverum
5 år siden

Enig i mye av det du sier, men ikke generalisere -da det finnes noen tusen som faktisk innordner seg og er gode borgere. Når det gjelder Halal -burde det selvsagt ALDRI vært innført i Norge!! Muslimer har selv fortalt at de KAN spise vanlig slakt, -kun ved å ta en bønn før de spiser, slik kristne nordmenn har gjort/gjør, og jeg vil legge inn KRAV om at all Halal blir behørig merket slik at vi nordmenn kan velge det bort! Vi vil be for vår egen mat, ikke av en fremmed religions bønn, -og bør FORBYS TOTALT i vestlige land!!… Les mer »

trackback
3 år siden

[…] også: Nasjonalsosialistene innfører dyrebeskyttelseslover i Tyskland Barneskole i Drammen tilbyr kun halalmat til elevene Jøder raser over nytt lovforslag mot omskjæring Omskjæring øker risiko for autisme med nesten […]