Hjem Nyheter Norge Barneskole i Drammen tilbyr kun halalmat til elevene

Barneskole i Drammen tilbyr kun halalmat til elevene

ISLAMISERING Brandengen skole i Drammen har etterhvert fått så mange elever med muslimsk bakgrunn at skoleledelsen har bestemt at alle elevene, inkludert de norske, kun skal få halalmat i faget «Mat og helse».

halal

Skolen skal imidlertid ikke ha informert foreldrene om avgjørelsen. Ifølge en debatt på Facebook-siden til Drammens Tidende skal skolen også slite med rasisme og mobbing av norske og ikke-muslimske elever. Etnisk norske elever skal blant annet bli banket opp og en leser forteller hvordan norske barn med svineprodukter på matpakka blir mobbet. Skolen fikk den såkalte Benjamin-prisen i 2014.

I vestlige land brukes begrepet halal om islamske lover for mat, og spesielt islams slaktemetode. For en rettroende muslim er det ikke tillatt å spise kjøtt som ikke er tliberedt etter halal-skikk. Det er likevel presisert at det kan tillates dersom alternativet er at man kan sulte ihjel.

Les også: Nasjonalsosialismen og dyrevern-og-dyrs-rettigheter og Punkt 6 i Motstandsbevegelsens politiske manifest «Vår vei – Ny politikk for en ny tid».

Se video av halal- (muslimsk) og kosherslakt (jødisk) nedenfor: OBS! Vi advarer mot svært sterke bilder!

https://www.youtube.com/watch?v=XNe7pA9p-7U

Les også:
Nasjonalsosialistene innfører dyrebeskyttelseslover i Tyskland

Kilde:
Halalmat for alle elevene på Brandengen