Hjem Kamprapport Basisaktivisme i Arendal sentrum

Basisaktivisme i Arendal sentrum

3

Kampgruppe 202 har nylig hengt opp plakater og klistremerker i Arendal sentrum. Under aksjonen møtte man på flere nysgjerrige tilskuere. En av dem, en rasefremmed fra Afrika, så ut til å mislike budskapet på klistremerkene og begynte å følge etter aktivistene. Men da han ble tatt bilde av forsvant han raskt.
Engasjement

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
5 år siden

Bra jobba! Virker som negre er like redd for å bli tatt bilde av som en vampyr frykter korset 🙂 Kanskje de tror sjelen blir stjålet fra de hehe 🙂 Eller kanskje de fleste av dem ikke har rent mel i posen og ikke vil bli gjenkjent av noen på nettet 😉

Thule
Thule
5 år siden

Bra jobbet! Fine klistremerker. Vi visste fra før av at rasefremmede ikke tør å gjøre en dritt med mindre de er ti mot en.

Thule
Thule
Svar til  Thule
5 år siden

Apropos negre: http://www.dailymail.co.uk/health/article-5094403/Station-Video-shows-nurses-laughing-89-year-old-dies.html

Her er muligens folkeforræderenes fremtid når de har byttet oss ut med negre og blir pleietrengende. Forskjellen er at i vår tid er det åpenbart hvem som er den virkelige fienden, mens i veteranens tilfelle trodde han oppriktig at han kjempet for sitt folk. Etterkrigsgenerasjonene kan IKKE si det samme!