Hjem Nyheter Norden Bechir Rabani infiltrerte den voldelige pøbelen i Göteborg

Bechir Rabani infiltrerte den voldelige pøbelen i Göteborg

2

MEDIA Borgerjournalisten Bechir Rabani har publisert en video fra innsiden av den voldelige motdemonstrasjonen i Göteborg. Her kan man se venstreekstreme globalister få herje fritt med å blant annet kaste stein mot politiet.

I forbindelse med Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg valgte den systemkritiske borgerjournalisten Bechir Rabani å infiltrere den voldelige motdemonstrasjonen for å kunne dokumentere hva etablerte medier ofte dysser ned, nemlig hvordan venstreekstremister oppfører seg.

Med forkledning befant han seg midt blant steinkastende og maskerte globalister, og kunne risikert livet om han ble gjenkjent. Blant hans bildemateriale finner man blant annet den 17-årige somalieren som ble arrestert for voldelige opptøyer.

Andre interessante hendelser som Rabani lyktes å fange på bilde er hvordan en gruppe personer kaster stein og fyrverkeri mot politiet, for deretter å flykte når politiet begynner å gå rolig mot dem. Videre kan man ved flere tilfeller høre at vanlige gøteborgere skriker «slutt å kaste!», samt «dere er verre en nazistene!», hvilket blir møtt av aggresjon fra steinkasterne. En mann som sier fra får også en stein kastet på seg med jubel fra pøbelen.

Bechir Rabani fra Megafonerna ble kjent i hele Sverige da han tidligere i år forsøkte å konfrontere Expressens sjefsredaktør Thomas Mattson og hans journalist Diamant Salihu i deres respektive hjem i Stockholm, etter at disse publiserte en uthengningsartikkel der journalisten Salihu dukket opp på døren til en systemkritisk journalist med den hensikt å avsløre hans identitet og bosted.

Nylig publiserte Rabani og Megafonerna den første delen av en dokumentarserie ved navn I skammens skugga. Rabani har også tidligere blitt intervjuet av Radio Nordfront.

Se Rabanis film her:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
5 år siden

Venstrepøbelen får herje fritt med voldelige opptøyer der de kaster stein mot politi, meningsmotstandere og vanlige gøteborgere som ber de slutte, mens politi, politikere og løgnpressen forsøker å trekke fokus vekk fra den virkelige voldspøbelen i sitt forsøk på å fremstille Motstandsbevegelsens bruk av skjold mot politiets berserkergang og steinkastende venstreekstremister som dagens voldeligheter. Hvor dumme tror de folk er? Enhver har god mulighet for å se hvem som virkelig var de voldelige denne dagen. Med deres løgner skyter de seg bare selv i foten.

trackback
1 år siden

[…] Les også: Største nasjonale demonstrasjonen i Göteborg i moderne tid! Demonstrasjonen i Göteborg – en fiasko for systemet Film fra demonstrasjonen i Göteborg Göteborgpolitiet kan ikke begrunne oppløsningen av demonstrasjonen Bildereportasje fra demonstrasjonen i Göteborg Göteborgrettssaken: Stort nederlag for systemet – ingen dømmes for «hat» Politiet har identifisert flere personer fra Göteborgs voldsvenstre Antifa skriker «Allahu Akbar» i Göteborg Antifascister dømt for torturdrap nær Göteborg Motdemonstrant bar kniv i Göteborg Bechir Rabani infiltrerte den voldelige pøbelen i Göteborg […]