Hjem Nasjonal kamp Bedriver politisk sabotasje, basert på kunnskapsløshet og fordommer

Bedriver politisk sabotasje, basert på kunnskapsløshet og fordommer

BERGEN Kommunist Anja Rolland er ingen fan av ytringsfrihet, og vandaliserer derfor politisk informasjon hun selv ikke liker.

Det var i gårsdagens utgave av Bergensavisen at man kunne lese hvordan kommunisten Anja Rolland (26) ble forferdet da hun oppdaget at noen hadde gjort reklame for politiske ytringer hun selv ikke likte. Ekstra opprørt ble hun, da det var snakk om nasjonalsosialistiske ytringer.

– Jeg ble utrolig provosert. Nazisme trodde jeg at vi var ferdig med i 1945, forteller hun til Bergensavisen.

Rolland, som tidligere har vært såkalt feministisk ansvarlig i Rød Ungdom, er i dag medlem av partiet Rødt. Overfor Bergensavisen erkjenner hun stolt at hun vandaliserte Motstandsbevegelsens propaganda, og forteller hun nå konstant går rundt med sprittusj og klistremerker for å forhindre at andre får ytre seg politisk. Hun oppfordrer også andre til å bedrive politisk sabotasje.

– Jeg har begynt å ta med meg sprittusj og klistremerker for å dekke over slikt. Det håper jeg andre gjør også.

VENSTRE: Skjermdump fra ba.no. HØYRE: Rolland fra sin tid som «feministisk ansvarlig» i Rød Ungdom.

I likhet med sine meningsfeller i SOS Rasisme, har heller ikke Rolland satt seg inn i hverken nasjonalsosialismen eller Motstandsbevegelsen. Hennes fordommer blir ekstra tydelig, da hun tror at ideologien drives av hat mot andre mennesker.

– Hatet deres mot andre mennesker skremmer meg – enten det er mot homofile, innvandrere, feminister eller andre, forteller hun.

Ettersom det åpenbart er feilinformasjon, fordommer og generell kunnskapsløshet som motiverer Rolland til å bedrive sin vandalisme, kan det kanskje være på sin plass å oppfordre henne til å besøke Frihetskamp.net og faktisk sette seg inn i hva Motstandsbevegelsen står for – gjerne FØR man gir seg ut på gatene for å vandalisere organisasjonens propaganda.

Kilde:
BA – Papirutgave