Hjem Nyheter Begår en forbrytelse annenhvert minutt

Begår en forbrytelse annenhvert minutt

MASSEINNVANDRINGEN Ifølge en ny tysk rapport så begikk inntrengere fra den tredje verden en forbrytelse annenhvert minutt i løpet av de ni første månedene av 2016. Samtidig så øker frykten blant den kvinnelige befolkningen i landet.

masseinnvandringDette inkluderer minst 366 drap/mordforsøk og 214 600 andre alvorlige forbrytelser. Sammenlangt utfører de såkalte flyktningene til sammen 32 forbrytelser i timen, 787 per dag, og 23 844 hver måned, har den tyske Das Bundeskriminalamt (BKA) rapporten avdekket.

Den offisielle politirapporten dekker perioden januar til september 2016, og tallene gjelder kun for tilfeller med allerede identifiserte gjerningsmenn, altså ikke pågående saker, så det er derfor ventet at tallene kommer til å stige med tiden etterhvert som ytterligere som gjerningsmenn blir identifiseres.

Det største andelen av forbrytelser på hele 79 prosent var «forbrytelser mot den personlige frihet», som er overfall. Tyveri utgjorde den nest største kategorien. Forfalskning, svindel og pengeutpressing utgjør mesteparten av de andre forbrytelsene.

Rapporten avdekker også at inntrengere fra Afrika, spesielt personer fra Gambia, Nigeria, og Somalia er overrepresentert som gjerningsmenn og i voldssaker.

Hele 278 av 366 drap/mordforsøk involverte innvandrere som både ofre og gjerningsmenn, ifølge rapporten. I 37 drap/mordforsøk ble tyske statsborgere identifisert som offer.

Av totalt 214 600 alvorlige forbrytelser ble 67 300 begått av inntrengerne mot hverandre, for det meste inne i asylmottak rundt om i Tyskland.

Flertallet av tyske kvinner føler seg utrygge i Tyskland

Et flertall av tyske kvinner sier de føler seg utrygge i sitt eget land ifølge en meningsmåling gjort av avisen Bild am Sonntag.

Den tyske avisen har gjennomført en meningsmåling som viser at 58 prosent av kvinner i Tyskland føler seg mer utrygge på offentlige steder enn de gjorde før. Omkring en tredel, 31 prosent, følte ingen endring og ti prosent sa at de følte seg tryggere i dag enn tidligere.

LES OGSÅ: Svenskene er redde for å gå ut alene

Undersøkelsen viste også at nesten annenhver person, 48 prosent, unngikk visse områder etter mørkets frembrudd, og at 16 prosent passet på å ha med seg pepperspray hvis det var mørkt ute. Blant 14-29-åringer var andelen som hadde med seg pepperspray på 32 prosent.

Kilder:
Invaders in Germany: 1 Crime Every 2 Minutes
Ker­naus­sa­gen «Krimi­nalität im Kon­text von Zu­wan­de­rung» Be­trach­tungs­zeit­raum: 01.01. – 30.09.2016
Majoritet av tyska kvinnor känner sig osäkra i Tyskland