Hjem Opinion Leserinnlegg Bekreftelse gjennom materialisme – eller gjennom dine handlinger?

Bekreftelse gjennom materialisme – eller gjennom dine handlinger?

IDEOLOGI Aktivisten Jerry Olsson skriver her om folkets fangenskap i materialismen og hvordan nasjonalsosialismen kan frigjøre individet og deretter hele folket fra dette.

Folk i dag er oppdratt til å se sin egen verdi i de materielle tingene de eier. Hvilken bil du har, hvilken telefon du har, hvilke klær du har – alt dette er avgjørende for hvor god person du er. Det eneste som teller er hva du har råd til å kjøpe, og hvis du ikke har råd til alle disse tingene, er du en dårligere person enn de andre, du passer ikke inn i gruppen.

Denne tankegangen smitter videre til barna våre som allerede på barne- og ungdomsskolen i dag dømmer hverandre etter klær, telefoner, elektriske sparkesykler og alt annet man «må ha» i dag. Som nasjonalsosialist anser jeg det som ganske åpenbart at dette er kritikkverdig av flere grunner som jeg skal liste opp her.

Vi nasjonalsosialister som aktivt kjemper mot dette fiendtlige globalistiske systemet bekjenner oss til helt andre verdier, verdier som er evige:

  • Blod, folk og familie.
  • Jord, naturen som vi er en del av og som forsørger oss.
  • Heder, trohet mot vårt folk og de som skal komme etter oss.
  • Ære, å gjøre sitt ytterste i alle situasjoner.
  • Plikt, at uansett pris, gjøre det som er rett for våre etterkommere.

Disse verdiene er i oss og kan ikke tas fra oss ved å ekskludere oss fra arbeidsplasser, stenge oss ute fra materiell «velstand» eller til og med ved å bure oss inne. Dette er metoder som nok fungerer bedre på de fleste andre innbyggere fordi den største skammen disse kan tenke seg i dag er å ha dårligere standard enn naboen, ikke kunne gi barna nye klær eller den nyeste mobiltelefonen. Eller til og med den katastrofale tanken på å måtte kjøre rundt i en eldre bil enn de andre på arbeidsplassen din, dette er ting folk oppdras til å skamme seg over.

Hele poenget med dette systemet er at vi alle skal produsere en enorm verdi i penger for noen andre, da det i alle større selskap er folk på toppen som ønsker å tjene penger på arbeidet ditt. Du er bundet opp i dette systemet ved å bli tvunget til å låne penger, penger som eierne av bankene så tar renter på fra deg. Man blir sittende fast i et hamsterhjul hvor man hele tiden må jobbe sammen store pengesummer som således går til bedriftseiere, eierne av bankene, masseinnvandring og så videre.

Slutter du å generere disse pengene vil du i verste fall bli utsatt for skammen over å ikke kunne ta vare på barna dine på en «god» måte, du kan miste boligen din (som faktisk eies av banken), og du kan miste bilen din – og dette er tanker som de fleste i dag vil synes er vanskelig å leve med.

Hele tiden er du overbevist om at alt dette er for din egen skyld, det er bra for deg og dine barn å ha en høy materialistisk standard, og aldri nevnes det at andre mennesker blir rike av ditt forbruk.

Den dagen du klarer å gi slipp på disse tankene om skam og skyld overfor samfunnet, vil du forstå det vi allerede har forstått lenge: at din virkelige verdi er de handlinger du utfører for at du selv, dine barn, og til slutt hele ditt folk skal slippe dette systemet som gjør milliarder av mennesker på jorden til lenkede slaver, kun for at en rik globalistisk elite skal bli enda rikere.

Den dagen er du velkommen til å kjempe med hjerte og sjel side om side med oss ​​og mot den pågående undertrykkelsen. Jeg lover deg at du ikke vil angre et eneste minutt av det, verken nå eller på ditt dødsleie.

Vi kommer til å kjempe mot globalismen og undertrykkelse, for blod, jord og ære, til siste dråpe blod hvis det er det som skal til. De som ofrer seg i den kampen er de som står i høyeste verdi for meg, uansett hvilken bil de kjører eller hvordan de bor.

Hvis du er forberedt på å gi slipp på de usunne verdiene samfunnet har oppdratt deg med og i stedet uselvisk ofre alt du trenger for et bedre samfunn, så trenger kampen DEG og tiden er NÅ. Gjør et revolusjonerende valg og søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen!

/Jerry Olsson