Hjem Nyheter Belgisk politi stormet bar hvor EU-medlemmer og diplomater hadde homoorgie

Belgisk politi stormet bar hvor EU-medlemmer og diplomater hadde homoorgie

5

EU Flere mannlige diplomater og minst et EU-parlamentsmedlem hadde homoorgie i en bar i sentrum av Brussel.

Temabilde: Piqsels (Public Domain)

25 personer, hvorav flere med tilknytning til EU, hadde homoorgie på en bar i Rue des Pierres i den belgiske hovedstaden, fredag kveld. En politikilde forteller at «vi avbrøt et gang bang».

Anledningen til at politiet stormet festen, der man også fant narkotiske stoff i form av ecstasy, var derimot ikke homoorgiene i seg selv men at de homofile brøt mot landets rådende koronarestriksjoner om forbud mot selskap på flere enn fire personer.

I media har man gått ut med navnet på det arresterte EU-parlamentsmedlemmet, Jozsef Szajer fra Viktor Orbans ungarske regjeringsparti Fidesz. Szajer skal ha forsøkt å rømme fra plassen ved å klatre ned en takrenne, men ble pågrepet senere med blodige hender. I ryggsekken til EU-medlemmet ble det beslaglagt narkotiske stoffer som han nektet på var hans. Ettersom Szajer er EU-parlamentariker og dermed nyter strafferettslig immunitet nøyde politiet seg med en muntlig advarsel, han skal derimot ha avgått som EU-parlamentsmedlem.

Diplomatene, hvis identiteter har blitt hemmeligholdt av media, måtte betale bøter.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
1 år siden

Må være et forskrekkelig syn.  😱 

Mjølner
Mjølner
1 år siden

Æsj.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden

Jaha ja, så det er dette våre ikke folkevalgte ledere i Europa holder på med. Fyttigrisen for eklinger.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Motbydelige svin! Folk lurer på hvorfor politikerne tar avgjørelser som er ødeleggende for folket. Her har vi svaret. Sodomitter og pedoer hele gjengen. Kontrollert av kroknesene.

Sturmgewehr
Sturmgewehr
1 år siden

Det finnes kun to typer mennesker som vil ta inn flere voldelige muslimer og det er Nr 1. Homofile og Nr 2. Horer ettersom disse to gruppene har mer til felles med Satan’s skapninger en hva dem har til Kristne Europeere.