Hjem Nyheter Europa Belgisk politimann i 20-årene drept av migrant – mulig terrorangrep

Belgisk politimann i 20-årene drept av migrant – mulig terrorangrep

1

TERROR En migrant skal ha angrepet to politibetjenter i Brussel torsdag kveld. Gjerningsmannen skal ifølge vitner ha ropt «Allahu Akbar» før han gikk til angrep.

Foto: Skjermbilde / Youtube

To politibetjenter ble angrepet med kniv rundt klokken 19.15 torsdag i Schaarbeek i Brussel, melder den belgiske avisen De Standaard.

En av betjentene skal være mellom 25 og 30 år, og ble knivstukket i nakken og døde av skadene. Tilstanden til den andre betjenten er foreløpig ikke kjent, men han skal ha blitt knivstukket i armen.

Avisen skriver at to tjenestemenn fra Brussel Nord politisone som patruljerte i et kjøretøy i Schaerbeek ble torsdag kveld stanset ved Rue Aarschot av en tilfeldig mann, som skulle vise seg å være bevæpnet med kniv. Så snart politiet senket vinduet på bilen, stakk mannen den ene betjenten i nakken og den andre politibetjenten i armen.

Det meldes også om at gjerningsmannen ble skutt av forsterkninger som ble kalt til stedet, og han skal da ha blitt skutt en gang i beinet og i magen.

Flere ikke-navngitte kilder sier til avisen at mistenkte ropte «Allahu Akbar» før han gikk til angrep på betjentene. Handlingen blir nå etterforsket som terror.

Belgiske myndigheter vurderer om saken skal etterforskes føderalt.

I følge lokale aviser skal gjerningsmannen før angrepet ha besøkt en politistasjon og på forhånd advart om at han kommer til å angripe politiet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Straight Pride
Straight Pride
15 dager siden

Jeg synes de politifolkene som beskytter voldtektsmenn, knivstikkere, og okkupanter av Tyskland og som samtidig slår hardt ned på etniske Tyskere fordi dem demonstrerer mot dette ikke fortjener noe bedre. Smak av egen medisin kan det vel kalles.