Hjem Nyheter Globalt Belgisk vaksineforsker: «Menneskeheten risikerer å forvandle et ganske harmløst virus til et...

Belgisk vaksineforsker: «Menneskeheten risikerer å forvandle et ganske harmløst virus til et monster»

KORONAVAKSINEN Massevaksineringen kan gjøre «vondt verre» ifølge en godt erfaren belgisk vaksineforsker.

Geert Vanden Bossche.

Den belgiske vaksineforskeren Geert Vanden Bossche kritiserer den pågående massevaksineringen mot covid-19-viruset i et dokument han har skrevet, hvor han advarer om at dette kan få store konsekvenser for menneskets fremtid.

Forskeren har doktorbakgrunn fra veterinærmedisin og har sitt fagfelt innen virologi, immunologi og molekylær biologi. Han har også blant annet arbeidet tidligere hos Bill og Melinda Gates Foundation sitt vaksineprogram.

Han poengterer at antistoffer som dannes ved vaksinering utkonkurrerer menneskets naturlige bekjempelsesevner mot virusinfeksjoner, noe han mener fremmer muteringen av mer aggressive virusegenskaper.

– Dette kommer sannsynligvis til å påvirke den naturlige motstandskraften hos yngre mennesker, som takket være et veltrent medfødt immunforsvar klarte seg mot sykdommen under den første bølgen, skriver Bossche.

Forskeren legger frem problemstillingen med hvordan resistente bakteriesykdommer oppstår:

– Utbredt bruk av antibiotika er allment kjent for å skape et alvorlig globalt problem med motstandskraftige mikrober, men ingen synes å bry seg om virus sin motstandskraft mot vaksiner, som anvendes i massevaksineringsprogrammer under en pågående pandemi, poengterer han.

Den erfarne vaksine- og virusforskeren peker på massevaksineringene for å være noe kriminelt, og skriver advarende at «menneskeheten risikerer å forvandle et ganske harmløst virus til et monster».

Se hans intervju med kanalen Pandemic Podcast, der han utdyper dette ytterligere:

Les også:
Dagens video: Blir vi fortalt sannheten om koronaviruset?
«Koronaviruset er den største svindel som noensinne er iverksatt mot en intetanende befolkning»
Dagens video: Leger står nå frem for å bekjempe falske nyheter
Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av Covid-vaksine