Hjem Nyheter Beryktet «overlever» roser sionistkristen infiltrasjon av amerikanske universiteter

Beryktet «overlever» roser sionistkristen infiltrasjon av amerikanske universiteter

SIONISME «Overleveren» Irving Roth vil at den kristne sionistorganisasjonen CUFI øker sitt nærvær på universitetene i USA.

Den såkalte holocaustoverleveren Irving Roth uttalte i forrige uke sin beundring for den kristne sionistorganisasjonen Christians United for Israel (CUFI) og deres arbeid med å danne seksjoner på universitetene i USA.

I et videoklipp – innspilt i Auschwitz 1. april – kan man høre Roth rose organisasjonen:

– Nå er det 400 seksjoner, snart 800. Målet er at alle universiteter i USA har en seksjon, det er den sanne veien.

Han mener at CUFIs spredning av den kristne sionismen er sammenliknbar med handlingene til de «rettferdige blant folkene» – med andre ord ikke-jødene som har fått belønning fra Israel for sin tjenestegjøring av det jødiske folket under andre verdenskrig.

Roth er sjef for Holocaust Resource Center og Temple Judea of Manhasset i New York. Han er kjent for sine teatralske beskrivelser av sin påståtte opplevelse i Auschwitz.

Som foreleser er Irving Roth ofte innleid av skoler, universiteter og organisasjoner. Selv FN er glad i å gi ham rom til å fortelle om sin «overlevelse».

Han har skrevet flere bøker om emnet og er også utgiver av bøker om det såkalte holocaust.

Men Roth har også blitt tatt for uklarheter og rene faktafeil angående sine opplevelser under tiden som 14-åring i krigens sluttfase. Også det faktum at Roth har fått betalt for sine «minner» har gitt opphav til kritikk.

Den sionistkristne organisasjonen CUFI fungerer som en kirke med høysete i San Antonio, Texas, hvor den kalles Cornerstone Church.

CUFI, hvis fremste oppgave er å forsvare Israel og infiltrere det amerikanske samfunnet, ble grunnlagt i 1992 i California av John Hagee. Organisasjonen har tilgang til tv-sendinger og radiokanaler hvor det bes bønner for Israel. CUFI har også nær kontakt med den jødiskeide pressen i USA, samt med makteliten i Israel. Den sionistiske skurkestatens statsminister Benjamin Netanyahu har eksempelvis vært hedersgjest i deres kirke.

Hagee har blitt kritisert av kristne for sin egen og sterkt judaiserte tolkning av kristendommen. I motsetning til andre kristne fornekter Hagee eksempelvis at Jesus var Messias. Dette med tanke på at jødene fortsatt venter på sin «messias» som skal samle verden under jødenes kontroll.

For tiden arbeider CUFI flittig med å propagandere for Israel i alle mulige former. De organiserer også reiser til Israel, samt opplæring i alt som har med Israels historie, samfunn og religion å gjøre.