Hjem Nyheter Globalt Beste landet å bo i – for innvandrere

Beste landet å bo i – for innvandrere

17

STUDIE Sverige er det beste landet å bo i, dersom du er en innvandrer, slår en ny amerikansk studie fast.

Det er U.S News and World Report som står bak studien, som rangerer de beste landene å bo i – for innvandrere. Topp ti på listen er:

  1. Sverige
  2. Canada
  3. Sveits
  4. Australia
  5. Tyskland
  6. Norge
  7. USA
  8. Nederland
  9. Finland
  10. Danmark

Blant kriteriene var økonomiske ytelser, landets økonomiske stabilitet og hvor mye penger innvandrerne kunne sende tilbake til hjemlandet. Også data fra Verdensbanken og FN ble tatt i bruk.

– Med den siste tids søkelys rettet mot immigrasjon i USA og rundt om i verden, ønsket vi å ta et dypdykk i potensielle fordeler og utfordringer for et lands forståtte økonomiske status i verden, sier Eric Gertler i U.S News and the New York Daily News.

Kilde:
Sverige på førsteplass i ny innvandrings-rapport

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
17 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Orkestrerat folkmord.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sverige-vaxer-nast-snabbast-i-eu

http://www.gd.se/opinion/ledare/nej-det-ar-ingen-massinvandring-till-sverige
«Och massinvandringsargumentet börjar bli mer än tröttsamt. Av den anledning att det helt enkelt inte är sant.»

«Barnafödandet ökar med invandringen
Antalet födda barn i Sverige förväntas öka varje år fram till 2023. Den största orsaken till denna ökning beror på en förväntad hög invandring från länder utanför Europa med lägre utvecklingsnivå de närmaste åren. Statistiska centralbyråns (SCB) antagande om ökat barnfödande beror främst på att denna grupp historiskt sett har haft ett relativt högt barnafödande i Sverige.»
http://www.migrationsinfo.se/befolkning/befolkningstillvaxt/

Per
Per
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Hvordan er det å bo i landet vårt som innvandrer Tommy?

Hanne
Hanne
Svar til  Per
5 år siden

Tommy er svensk og tilhører NORDEN. Han er ikke en innvander! Nordens mennesker veit du.

Per
Per
Svar til  Hanne
5 år siden

Uansett hva du vil eller tror, Norden er ikke et land. Han er en innvandrer, og imotsetning til mange andre her mener jeg ikke det som noe negativt. Dette er basiskunnskap Hanne, på meget lavt nivå.

Gepel
Gepel
Svar til  Per
5 år siden

Fatter du ikke at det handler om biologi? Tror du at et stykke plast kan endre hva du er? Om du er født i Japan, er du da det samme som japanerne fordi du har et borgerskap der? Faen for en bøtteknott av en byråkrat du virker som. Vi forholder oss til naturens lover når vi danner oss et virkelighetsbilde. Hva med deg sjæl?

Per
Per
Svar til  Gepel
5 år siden

Ja, er du født i Japan med statsborgerskap er du det samme, da du blir formet av det. Vi diskuterte innvandring, ikke biologi, da er det landegrenser som gjelder, om du liker det eller ikke er fullstendig irrelevant. Jeg er ingen byråkrat og dette er ikke så veldig vanskelig å forstå, men på bakgrunn av hva du skriver har jeg ingen håp om at du skal henge med på det. Fortsett i samme linje du så tar nok naturens lover seg av din slektslinje i tide.

Norrøn
Norrøn
Svar til  Per
5 år siden

Ja, er du født i Japan med statsborgerskap er du det samme, da du blir formet av det. Vi diskuterte innvandring, ikke biologi, da er det landegrenser som gjelder, om du liker det eller ikke er fullstendig irrelevant. Svar: Når man diskuterer det du prater om her, så dukker automatisk rasespørsmålet opp. Nasjoner ble jo bygd opp med landegrenser for å ta vare på de forskjellige raslig særpreg og kulturer. Hvorfor tror du Japan grenser til Sør-Korea for eks? Jo, det er jo som sakt fordi Japanere og Sør-Koreanere har forskjellig raslig bakgrunn og kultur. Dette er egentlig barneskolelære, men… Les mer »

Per
Per
Svar til  Norrøn
5 år siden

Japan grenser til Sør Korea? Om man ser bort fra at det er et hav imellom kan man si det, men det er et vesentlig faktum man da ser bort fra. Det er også landegrenser mellom Norge og Sverige, og dermed er det tilbake til utgangspunktet med ditt eksempel om man legger godviljen til. Det går ikke si at det ikke er det samme som Japan og Sør Korea, da de også har felles kulturtrekk tilbake i tid, som Norden. Dette er kanskje ikke barneskolelære, men det er skolelære og jeg regner med du har det. Men om du har… Les mer »

Norrøn
Norrøn
Svar til  Per
5 år siden

Joda, det er hav imellom, men man kan ta Polen og Tyskland som eksempel da.. Grunnen til at Polen og Tyskland er forskjellige nasjoner, er fordi Polen opprinnelig er bosatt av slavere og slavisk kultur og Tyskland opprinnelig bosatt av Germanere og Germansk kultur.
Grunnen til at Skandinavia ble splittet opp i landegrenser er i stor grad at vi hadde grådige kongefamilier som ikke ville gå under en annen nasjon og tape sin makt. Derfor er vi i den Nordiske motstandsbevegelsen imot monarkiet, ettersom monarkiet har splittet det Nordiske folket i lang lang tid.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Per
5 år siden

På en skala 1-10 ger jag det en sexa.

Per
Per
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Ryddig svar, det setter jeg pris på.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Per
5 år siden

Hvordan er det å være en landssvikere som dolker sitt eget folk i ryggen Per? Er du stolt av deg selv?

hei
hei
Svar til  Per
5 år siden

Per , du har hva en på engelsk kaller; A small mind .

Skarpretteren
Skarpretteren
5 år siden

Vi må se til å komme oss bort fra denne listen!!!

trackback
5 år siden

[…] Källor: Sverige på førsteplass i ny innvandrings-rapport Beste landet å bo i – for innvandrere […]

Tom
Tom
5 år siden

Norge ligger vel så lavt på listen ettersom det egentlig bare er en skikkelig storby hvor de kan skape no go soner. På landsbygden føler de seg rett og slett ikke hjemme ettersom de ikke har noen tilhørighet og vil heller aldri få. Dette kommer av raselig evolusjons messige årsaker. Blood and Soil.
Gudene skal vite at det ikke er fordi de ikke får nok økonomisk stønad her i landet at vi er så lavt på listen.

Tom
Tom
Svar til  Tom
5 år siden

dette er nok også grunnen til at myndighetene nå tvinger kommuner til å slå seg sammen og jobber hardt for å knekke alle små bygder og bønder, sentralisere og dermed gjøre byene større