Hjem Nyheter Norden Bestialsk gruppevoldtekt i forstad til Stockholm

Bestialsk gruppevoldtekt i forstad til Stockholm

SVERIGE: Tre menn fra Midtøsten står nå tiltalt for en bestialsk gruppevoldt av en svensk jente. Blant annet skal de ha truet jenta med pistol, og trykket den opp i jentas underliv.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Den grove voldtekten fant sted den 19. juni i et grøntområde nær de innvandrertette forstedene Husby, Rinkeby og Tensta utenfor Stockholm. De tre tiltalte mennene skal med trussel om vold ha voldtatt kvinnen en etter en, både vaginalt og oralt.

Da jenta forsøkte å skrike om hjelp, skal en av mennene ha tatt frem en pistol og trykket den inn i jentas munn. Det oppgis at pistolen også skal ha blitt trykket opp i hennes underliv, noe som forårsaket store skader.

– Om du ikke er stille, skal jeg drepe deg, skal en av innvandrerne ha sagt.

Etter den grove voldtekten skal en av mennene, sammen med en annen ukjent mann, ha tvunget jenta med seg inn i en bil og ført henne til et kjellerlokale hvor ytterligere voldtekter skal ha funnet sted.

De tre mennene er i alderen 18, 19 og 21 år, og tiltaltes nå for grov voldtekt og medvirkning til grov voldtekt. Ifølge opplysninger fra kvinnen skal dog flere menn ha deltatt i gruppevoldtekten.

– Dette er en av de verste voldtektene jeg har jobbet med i løpet av mine 22 år, sier politimannen Anders Göranzon i et intervju under varetektsfengslingen.

Kilder:
Tre män från mellanöstern i bestialisk gruppvåldtäkt
Turades om att våldta flicka under pistolhot