Hjem Nyheter Bevæpnet burkakledd transe pågrepet etter Antifa-opptøyer i Arizona

Bevæpnet burkakledd transe pågrepet etter Antifa-opptøyer i Arizona

ANTIFASCISME Transe, muslim, antifascist og bevæpnet med et halvautomatisk gevær. 35-årige Britney Erica Austin er den siste i rekken merkverdige originale som pågripes under Antifa-opptøyene i USA.

Antifascisten Britney Erica Austin, eller «Sumayyah Dawud» som han også kaller seg, var en av 18 personer som nylig ble pågrepet under Antifa-opptøyer i Phoenix, Arizona. Bilder: Twitter

Under de pågående opptøyene i USA, hvilket begynte som såkalte Black Lives Matter-protester, men som utviklet seg til typiske antifascistiske opprør og plyndringer, har en rekke merkelige figurer blitt pågrepet. Den siste i rekken av Antifa-karikaturer er den 35-årige Phoenix-bon Britney Erica Austin, tidligere kjent som Eric Austin, som også går under navnet «Sumayyah Dawud», rapporterer thepostmillennial.com.

Austin er noe så spektakulært som en transseksuell muslim som har blitt arrestert ved flere tilfeller under antifascistiske opptøyer i Arizona, blant annet bevæpnet med både pistoler, gevær og jaktkniver.

Når den transseksuelle konvertitten ble pågrepet under lørdagens Antifa-opptøyer i Phoenix, var han svartkledd fra topp til tå i både burka og den muslimske kvinnedrakten abaya, samtidig som han bar på et halvautomatisk gevær.

Austin ble arrestert sammen med 18 andre antifascister, etter at politiet erklærte opptøyene som en «illegal sammenkomst» som svar på at de samlede antifascistene begynte å kaste gjenstander mot politiet.

Erica Austin er ikke bare transe, muslim og antifascist. Han er antisionist også. Foto: thepostmillennial.com

Ifølge The Post Millennial er transen Austin nå i varetekt mistenkt for vold mot tjenestemann, voldsomt opprør og deltagende i en illegal sammenkomst. Han har ikke villet kommentere pågripelsen, men skal ha postet kommentarer på Facebook etter tidligere hendelser der han har blitt arrestert i forbindelse med venstrerekstreme sammenkomster.

«Det var flere transer og ikke-kjønnskonformistiske personer som ved gjentatte tilfeller og bevisst ble registrert med feil kjønn, respektløst behandlet, avhumanisert og krenket under prosessen, inklusivt meg selv», skrev han blant annet i et langt Facebook-innlegg etter et slikt tilfelle. Han mener også at han ble utsatt for «bevisst og kjønnsbasert islamofobi og repressalier» for at han «hevdet sine rettigheter».

Videre beklager Austin seg i innlegget over at han ble kroppsvisitert av en mannlig politi, som han mener skal ha tatt han på «brystene», og dessuten gjort dette fremfor andre mannlige betjenter. Dette mener Austin ikke bare er ulovlig men også en krenkelse av hans muslimske tro.

Kastet ut av lokal moské

Erica Austin skal før Antifa-opptøyene oppsto først ha sysselsatt seg med det som kan beskrives som juridisk aktivisme, med opprinnelse i anklagelser om at han diskrimineres som kvinne, som transe og som muslim. I 2011 anmeldte han for eksempel sin arbeidsgiver Phoenix for Deluxe, da han mente at de ikke var «støttende» nok i hans kjønnsbyttesprosess og ikke tillot han å få drive og vise seg frem på kvinnetoalettene. Arbeidsgiveren gjorde opp med Austin ved å betale ut 115 000 dollar (tilsvarer 1 062 784 norske kroner).

I 2015 forsøkte Austin å anmelde Phoenix-politiet for diskriminering etter at de hadde tatt bilde av han uten burka på seg. Innledningsvis ble han representert av den muslimske rettsorganisasjonen Council on American and Islamic Relations (CAIR), men den muslimske gruppen dro tilbake sin støtte etter at de forsto at han egentlig ikke var en muslimsk kvinne.

Samme år ble den burkakledde transen Austin kastet på hodet ut fra en moské i Phoenix etter flere klager fra forsamlingens kvinner om at han ba sammen med dem. Moskéen fortalte at han kun var velkommen tilbake om han kledde seg og ba som en mann.

En samling merkelige individer

Erica Austin er den siste i rekken av merkverdige Antifa-individer som nå blir omdiskutert på Internett. Opptøyene i USA, med alle arrestbilder av antifascister, har gitt et unikt innblikk i den antifascistiske verden. Nedenfor er for eksempel en samling av arrestbilder fra byen Portland, der antifascismen synes å ha sitt sterkeste grep i landet.

Også innenfor AFA, som er det nærmeste man kommer en skandinavisk versjon av Antifa, bruker mildt sagt merkelige personligheter å bli avslørt i forbindelse med arrestasjoner. Når sju venstreekstremister ble pågrepet i en bil full av våpen tidligere i høst, kunne Nordfront avsløre at det i folkesamlingen blant annet fantes en transvestitt og en kvinne hvorpå hennes fremste hobby var å kle seg ut som en japansk lolita.

Nordfront tipset også tidligere i år om hjemmesiden Avmaskerat sin avsløring av den lesbiske antifascisten Essa Burman i Borås. Hennes fremste interesser i livet virker å være narkotika, dataspill, perverse sexleker og selvmordstanker. Identiteten «lesbisk», som visstnok gir en viss status blant andre antifascister, virker hun også å ha skaffet seg ved å ha et stevnemøte med en mann som påstår han er kvinne.

Les også:
Studie: Venstrevridde er oftere psykisk syke – problemet er størst blant marxister
Studie: Fire av fem «transeksuelle» lider av mentale forstyrrelser
FILM: Antifascist-fjols i Örebro
FILM: Antifascister «trener til kamp»
Humor: Parodi sang om Antifa
Venstreekstremisten Samuel Redin forsøkte å drepe eldre med hammer
Anarkistenes hus i Berlin ser verre ut enn amerikanske narkohus