Hjem Nyheter Bevæpnet «hærfører» for Antifa gråter som en baby mens han pågripes

Bevæpnet «hærfører» for Antifa gråter som en baby mens han pågripes

4

ANTIFA Antifa-lederen som er kjent som «Commander Red» hadde en flammekaster under en BLM-demonstrasjon i Wisconsin, sist søndag. Da politiet stoppet ham falt han sammen, inntok fosterstilling og begynte å gråte.

Arkivfoto.

Matthew Banta (23), også kalt «Commander Red» er ifølge en rapport fra Green Bay-fengselet i Brown County, Wisconsin, «kjent som et ytterst voldsomt Antifa-medlem som oppvigler til vold selv under ellers relativt fredelige protester.»

På søndag hadde Banta med seg Antifas klistremerker og flagg – sammen med «militærklassifiserte fem-minutters» røykgranater, fyrverkeriraketter og en flammekaster, rapporterer New York Post.

Ifølge politirapporten ble han stoppet etter å ha blitt observert i selskap med «en hel gjeng hvite personer med kjepper, balltrær og hjelmer» på vei mot en BLM-demonstrasjon i Green Bay.

De andre lyktes å flykte da en politibetjent forsøkte å blokkere deres fluktvei med bilen sin, men Banta ble stoppet, «falt sammen, inntok fosterstilling og begynte å gråte», oppgir samme avis.

Banta skal etterpå hulkende ha oppgitt at politiet satte seg på ham, noe politiet benekter har skjedd.

Andrew Smith, sjef for Green Bay-politiet, er bekymret over utviklingen i byen:

Det er foruroligende at personer assosiert med Antifa kommer hit til Green Bay utenbys fra […] i hensikt å begå voldshandlinger.

Da Banta ble arrestert på søndag hadde han blitt løslatt mot kausjon, en løsesum på 10 000 dollar, etter å ha blitt anklaget for å ha rettet en ladd pistol mot en politibetjent, samt å ha bitt og sparket en annen politibetjent ved en protest tidligere i august.

Et vilkår for løslatelsen var at han ikke skulle bære farlige våpen, ifølge Brown Countys lokale advokatkontor.

23-åringen fra Neenah, omtrent 2,5 mil sør for Green Bay ble på søndag tiltalt for vold mot tjenestemann, samt to tilfeller av overtredelse av betingelser for løslatelse. Han ble løslatt sent på mandag mot en kausjon på 2 500 dollar.

Han var en av femten som ble arrestert ved søndagens voldsomme BLM-opptøyer.

Slik kommenterer politisjef Smith søndagens BLM-opptøyer overfor Fox 11:

Å brenne bygninger, skade mennesker, skyte, plyndre, vandalisere – kan aldri være en form for protest. Det er kriminell atferd.

Les også:
FILM: Antifascister «trener til kamp»
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard
2 år siden

Ja det er langt fra flertallet av disse pøblene som er like bøse uten maskeringen og uten støtten fra resten av hyenapakket.

Brått så får han kjeft fra mamma nå og sendt til rommet sitt hvis ikke rettssystemet sørger for et velfortjent opphold med mat og losji på statens regning.

Marius
Marius
2 år siden

Buhu! De spinkle Snørrungene er ikke så tøffe som de prøver å fremstå som. De som skriker høyest er sjeldent de klokeste. Bank din lokale Afafitte!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Dette er mobbeofre, små rare skapninger som har funnet et fellesskap. Når man ser på det som finnes av Antifa-tilhengere, det er de mest rare figurer du kan tenke deg.

H.L
H.L
2 år siden

Haha Antifa…