Hjem Verdensanskuelse Jødespørsmålet Biden-administrasjonen vil bli den mest jødiske noensinne

Biden-administrasjonen vil bli den mest jødiske noensinne

JØDESPØRSMÅLET Den kommende Biden-administrasjonen har blitt hyllet av massemediene som en retur til normalitet og kompetanse, samt en seier for «mangfoldet». Nærmere granskning viser imidlertid at Bidens team er alt annet enn mangfoldig.

«Rachel» Levine, jøde, transvestitt og USAs nye assisterende helseminister under Joe Biden. Foto: Public Domain.

Nå da Donald Trumps presidentskap har nådd sine siste timer står en rekke individer parat til å returnere det hvite hus til det nyliberale status quo som ble oppbrutt av den Trumpistiske populismens fremvekst i 2015. Den kommende administrasjonen har blitt hyllet av en amerikansk elite lei av Trumps destabiliserende krumspring som en seier for mangfoldet, hvilket bare er realiteten hvis man betrakter ordet «mangfold» som synonymt med «under jødisk kontroll».

Først og fremst har vi presidenten selv og hans visepresident. Ifølge Times of Israel har alle tre av Joe Bidens voksne barn (hans datter, Naomi, døde i en bilulykke i 1972 bare ett år gammel) giftet seg inn i jødiske familier. Dette innebærer at alle syv av Joe Bidens barnebarn er jødiske. Kamala Harris på sin side er gift med jøden Doug Emhoff.

Blant de mest ettertraktede og prestisjefylte stillingene i den nye administrasjonen finner vi nesten bare jøder. Først har vi den nye stabssjefen, jødiske Ron Klain, som arbeidet som stabssjef for både Joe Biden og Al Gore gjennom deres respektive terminer som visepresident av USA. Klain tjente dessuten som stabssjef for Janet Reno, den beryktede amerikanske justisministeren ansvarlig for Waco-massakren i 1993 der 76 amerikanere (inkludert 20 barn) ble brent levende av FBI.

Deretter har vi den nye utenriksministeren, jødiske Antony Blinken. Blinken er kjent som en talsmann for blant annet krigen i Irak i 2003, intervensjonen i Libya i 2011 og betegnet Israels angrep på Gaza i 2014, hvilket resulterte i massakren av flere tusener palestinske sivile som «selvforsvar». Blinkens visesekretær, Wendy Sherman, er også jødisk.

Den nye finansministeren, jødiske Janet Yellen, er en tidligere styreleder for «The Federal Reserve», USAs sentralbank. Finansministerposten har, ulikt mange av de andre postene, ofte blitt besatt av jøder. Hennes forgjenger, Steven Mnuchin, er også jødisk og det har lenge blitt spekulert at USAs aller første finansminister og landsfader Alexander Hamilton også var jødisk.

Justisministerposten går til jøden og advokaten Merrick Garland, som den tidligere presidenten Barrack Obama nominerte som dommer til USAs høyesterett i 2016, men ble blokkert av det republikanske senatet.

USAs nye sikkerhetsminister, hvis embete inkluderer ansvar for den evige ekspanderende overvåkningen av amerikanske borgere, blir jøden Alejandro Mayorkas. Medienes forsøk på å distrahere vekk fra Mayorkas jødiske identitet har inkludert å hylle ham som den første innvandreren som har holdt embetet (Mayorkas er opprinnelig fra Cuba) og som en representant for latin-amerikanere. Ifølge Jerusalem Post er ikke Mayorkas bare dypt knyttet til sin identitet som jøde, men utarbeidet en avtale som automatiserte delingen av cyberdata mellom USA og Israel i 2016.

Vi har dessuten den nye etterretningsdirektøren, jødinnen Avril Haines. Igjen ble det banale faktum at hun er den første kvinnen som vil innta embetet brukt som et latterlig forsøk på å distrahere fra hennes jødiske identitet. I tillegg til å vise til en lang karriere i CIA havnet Haines i en kort kontrovers da det ble kjent at hennes arbeid som konsulent for «Palantir Technologies» hadde blitt slettet fra hennes biografi kort etter at hun ble et offisielt medlem av Bidens valgkampanje. Palantir er et amerikansk teknologiselskap som spesialiserer seg i cyberspionasje og er høyst beryktet for sine tilknyttinger til Israelsk etterretning.

Til slutt har vi den nye assisterende helseministeren (Assistant Secretary for Health) Rachel Levine, som i tillegg til å være jødisk har den distinksjonen å være den første «transseksuelle» (det må bemerkes at den medisinske terminologien er kjønnsdysfori og var klassifisert som en mental lidelse i DSM så sent som i 2013, da den ble fjernet grunnet politisk press) føderale embetspersonen i USA noensinne. Biden-administrasjonen kan dermed skryte av et mangfold bestående av mannlige jøder, kvinnelige jøder, innvandrer-jøder, latino-jøder, transvestitt-jøder og alle andre typer jøder man kunne ønske seg i en sann regnbuekoalisjon.

Jøder utgjør 2% av USAs populasjon, og i tillegg til å dominere finanssektoren gjennom Wall-Street og amerikansk kulturliv gjennom Hollywood har de nå direkte kontroll over majoriteten av de strategisk viktigste posisjonene i den amerikanske regjeringen, under en president som viser soleklare tegn på kognitivt forfall og demens og vil etter alt å dømme være fullstendig ute av stand til å lede sin egen administrasjon. Ansvaret for å faktisk styre det amerikanske statsapparatet faller dermed til hans nærmeste underordnede, ergo, jøder.

Og likevel vil du betegnes som en paranoid konspirasjonsteoretiker av tradisjonelle medier (og til og med alternativer som Resett og Document) hvis du så mye som antyder at USA er kontrollert av jøder.

Les mer:
Samleside: Jødespørsmålet
Dagens video: Jødespørsmålet
Resett forsøker å bære staur, med bind for øynene
Kontrollert opposisjon med stikk mot Motstandsbevegelsen
Lav takhøyde hos «alternativ nettavis» har skapt sinne blant leserne
Dagens video: Hva man kan forvente med Biden som president i USA