Hjem Nyheter Biden omringet av massive demonstrasjoner under tiggermøte i Hollywood

Biden omringet av massive demonstrasjoner under tiggermøte i Hollywood

USA Lørdag holdt president Joe Biden et storslått arrangement for å samle inn penger til presidentvalgkampen. Hele arrangementet var imidlertid preget av massive pro-palestinske demonstrasjoner.

Pro-palestinske demonstranter utenfor Joe Bidens innsamlingsarrangement i Hollywood, Los Angeles,

Til Ukrainas president Volodymyr Zelenskyjs store ergrelse valgte USAs president Joe Biden å droppe helgens «fredskonferanse» om Ukraina i Sveits. Dette fordi han hadde planlagt en storslått pengeinnsamling i Hollywood, der han ville tigge om 28 millioner dollar til presidentvalgkampen.

Blant de inviterte gjestene var ekspresident Barack Obama og Hollywood-kjendiser som Julia Roberts, George Clooney, Jason Bateman og jøden Jack Black. Billetter av ulike slag sies å ha solgt for mellom 250 dollar og opp til 500,000 dollar for de mest eksklusive.

De dyreste billettene inkluderte, i tillegg til seter foran, også muligheten til å bli fotografert med Biden og en invitasjon til presidentens etterfest.

Utenfor samlet hundrevis av mennesker seg for å protestere mot Bidens pro-israelske politikk. Blant annet skal folkemengden ha forsøkt å blokkere inngangen til det eksklusive Peacock Theatre, der Biden og hans velstående kjendisvenner var samlet.

På bilder fra arrangementet kan man se demonstranter synge budskap som «From the river to the sea, Palestine will live forever» og «Biden Biden you’re a liar, we demand a ceasefire».

Siden oktober i fjor har protestene rundt president Biden økt i både størrelse og intensitet, og de ser ut til å følge ham uansett hvor han er. Fremfor alt er det folk som tradisjonelt stemmer på demokratene som er opprørt over presidentens krigspolitikk i Palestina.