Hjem Nyheter Biden: «Påsken – da feirer vi transseksualitet»

Biden: «Påsken – da feirer vi transseksualitet»

KULTURMARXISME I en kommentar om høytiden vi nå feirer, understreker USAs president sin egen innsats til støtte for dem han anser som de viktigste, men samtidig mest neglisjerte, minoriteten i det amerikanske samfunnet.

USAs president Joe Biden. Foto: Det hvite hus.

På nettstedet til Det hvite hus kommenterer USAs president Joe Biden høytidsfeiringen. Dagen vi har valgt å kalle påskedag er, ifølge Biden, faktisk dagen man «hedrer det ekstraordinære motet og bidragene til transpersoner, og bekrefter vår nasjons forpliktelse til å danne en mer perfekt union – der alle mennesker blir skapt like og behandlet likt gjennom hele livet».

Men dette er dog ikke noe nytt, fordi International Transgender Day of Visibility (ofte referert til som TDOV eller Trans Day of Visibility) ble introdusert tilbake i 2009 av «transgenderaktivisten» Rachel Crandall, som da reagerte på at det ikke fantes en dag som ble viet til uforbeholdne hyllester av «transpersoner», samtidig som det eksisterte en minnedag over drap på transseksuelle.

I 2021 proklamerte USAs president Joe Biden offisielt 31. mars som dagen for transseksuell synlighet og erklærte samtidig:

– Jeg oppfordrer alle amerikanere til å bli med i kampen for full likestilling for alle transpersoner.

Det er i anledning 15-årsjubileet for denne feiringen at USAs president presenterte sin kommentar til den.

Selvforherligelse

Hovedtyngden av teksten er Bidens vektlegging av sin egen innsats for å fremme «transpersoners rettigheter». Han erklærer seg stolt over å ha:

  • Utnevnt transpersoner som ledere i sin administrasjon.
  • Avskaffet forbudet mot ansettelse av transpersoner i militæret.
  • Signert Respect for Marriage Act, som sikrer at alle amerikanere kan gifte seg med hvem eller hva som helst, som de ønsker.
  • Gjort offentlige tjenester generelt mer tilgjengelige for transpersoner.
  • Spesielt økt og forenklet tilgang til trygdeytelser for transseksuelle.
  • Tatt skritt for å «presse tilbake mot ekstreme og uamerikanske statlige lover rettet mot transpersoner og deres familier».
  • Gitt akutt psykisk helsehjelp til sårbare og utsatte transseksuelle.

Ondskapens krefter

I sin kommentar vender Biden seg med besluttsomhet mot en gruppe amerikanere, hvis «onde aktiviteter» han mener han har viet livet sitt til å bekjempe.

Ekstremister foreslår hundrevis av hatefulle lover, retter seg mot og skremmer transseksuelle barn og deres familier, skremmer lærere til taushet, forbyr bøker – og truer til og med foreldre, leger og sykepleiere med fengsel for å ha hjulpet foreldre med å søke omsorg for barna sine.

I motsetning til disse «onde menneskene», har USAs president et «positivt budskap» til alle og enhver innen det han anser for å være den viktigste minoriteten i det amerikanske samfunnet, de transseksuelle:

… Du er elsket. Du blir hørt. Du blir forstått. Du hører til her. Dere er Amerika, og hele min administrasjon og jeg støtter dere.

DERFOR, I KRAFT AV AUTORITETEN GITT MEG AV GRUNNLOVEN OG LOVENE I USA, ERKLÆRER JEG, JOSEPH R. BIDEN JR., USAs president, herved 31. mars 2024 som Transgender Visibility Day. Jeg oppfordrer alle amerikanere til å bli med oss i å løfte livene og stemmene til transseksuelle mennesker i hele vår nasjon.