Hjem Nyheter Biden tramper over USAs dameidrett: «Transkjønnede» får konkurrere som kvinner

Biden tramper over USAs dameidrett: «Transkjønnede» får konkurrere som kvinner

3

KULTURMARXISME På sin første dag som president signerte Joe Biden en eksekutiv ordre som tvinger videregående skoler og høyskoler i USA til å godta «transkvinner» i kvinneidrett. Ordren har blitt møtt med krass kritikk.

Mary Gregory.

Frihetskamp har tidligere skrevet om det økende problemet med biologiske menn som får lov til å konkurrere mot kvinner i kvinneidrett.

USAs nye president Joe Bidens nylig undertegnede ordre om «å bekjempe diskriminering i idretten» har utløst en kontrovers blant kritikere, og mange sier at loven vil ødelegge kvinnesporten ved å slippe inn «transkvinner».

I løpet av sin første dag som president signerte Biden en rekke nye eksekutive ordrer, blant annet en som tok for seg «kjønnsdiskriminering» som tvinger videregående- og høyskoler til å la «transkvinner» konkurrere i dameidrett.

Ordren, som har tittelen «Forebygging og bekjempelse av diskriminering på bakgrunn av kjønnsidentitet eller seksuell legning», tillater idrettsutøvere å konkurrere på videregående skole og høyskole i henhold til deres «kjønnsidentitet» – ikke deres biologiske kjønn.

Ordren har blant annet følgende å si:

Unge mennesker skal kunne utdanne seg uten å måtte bekymre seg for om de vil bli nektet tilgang til toaletter, garderober eller til skoleidrett.

«En sørgelig dag for amerikansk dameidrett»

Den eksekutive ordren har blitt møtt med krass kritikk på sosiale medier:

På Twitter skriver for eksempel «»politicalelle»:

En sørgelig dag for kvinnesport. Kvinner må konkurrere mot biologiske menn og risikere skader og titteltap takket være en ny eksekutiv ordre fra Biden. Ikke fortell meg at dette er «pro-kvinne». Det er det ikke. Det er destruktivt og ondskapsfullt.

Hun får dette svaret av «@katbutterfliess»:

Som trener i jentefotball gjør det vondt i hjertet mitt når jeg tenker at jentene jeg trener, som kjemper utrettelig hver dag for å bli bedre, kan bli presset ut av en biologisk (og sannsynligvis fysisk overlegen) mann. Det gir bare ingen mening.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Jeg skulle gjerne gi helhjertet støtte til de jentene som trener og utøver idrett, og som med dette tvinges til å konkurrere med biologiske menn, som er 30-40% sterkere, men som påstår at de er kvinner. På den annen side har jeg liten sympati med kvinner som vi vet nokså unisont er for LHBTQ-agendaen, og som her får en konsekvens midt i fleisen. De får det de har bedt om, imo.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

At det falske håpet Donald Trump er byttet ut med den notoriske kulturmarxisten Joe Biden anser jeg som positivt for hvite mennesker på lengre sikt. Det vil bli enda tydeligere at det gjennom ulike kulturmarxistiske agendaer pågår et sofistikert angrep på den hvite rase, og flere vil få følelsen av å være i opposisjon til noe – i motsetning til den illusoriske medgangen Donald Trump ga dem.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Herlig. Flere slike trekk og han kommer til å bli mer upopulær.