Hjem Nyheter Biden tramper over USAs dameidrett: «Transkjønnede» får konkurrere som kvinner

Biden tramper over USAs dameidrett: «Transkjønnede» får konkurrere som kvinner

KULTURMARXISME På sin første dag som president signerte Joe Biden en eksekutiv ordre som tvinger videregående skoler og høyskoler i USA til å godta «transkvinner» i kvinneidrett. Ordren har blitt møtt med krass kritikk.

Mary Gregory.

Frihetskamp har tidligere skrevet om det økende problemet med biologiske menn som får lov til å konkurrere mot kvinner i kvinneidrett.

USAs nye president Joe Bidens nylig undertegnede ordre om «å bekjempe diskriminering i idretten» har utløst en kontrovers blant kritikere, og mange sier at loven vil ødelegge kvinnesporten ved å slippe inn «transkvinner».

I løpet av sin første dag som president signerte Biden en rekke nye eksekutive ordrer, blant annet en som tok for seg «kjønnsdiskriminering» som tvinger videregående- og høyskoler til å la «transkvinner» konkurrere i dameidrett.

Ordren, som har tittelen «Forebygging og bekjempelse av diskriminering på bakgrunn av kjønnsidentitet eller seksuell legning», tillater idrettsutøvere å konkurrere på videregående skole og høyskole i henhold til deres «kjønnsidentitet» – ikke deres biologiske kjønn.

Ordren har blant annet følgende å si:

Unge mennesker skal kunne utdanne seg uten å måtte bekymre seg for om de vil bli nektet tilgang til toaletter, garderober eller til skoleidrett.

«En sørgelig dag for amerikansk dameidrett»

Den eksekutive ordren har blitt møtt med krass kritikk på sosiale medier:

På Twitter skriver for eksempel «»politicalelle»:

En sørgelig dag for kvinnesport. Kvinner må konkurrere mot biologiske menn og risikere skader og titteltap takket være en ny eksekutiv ordre fra Biden. Ikke fortell meg at dette er «pro-kvinne». Det er det ikke. Det er destruktivt og ondskapsfullt.

Hun får dette svaret av «@katbutterfliess»:

Som trener i jentefotball gjør det vondt i hjertet mitt når jeg tenker at jentene jeg trener, som kjemper utrettelig hver dag for å bli bedre, kan bli presset ut av en biologisk (og sannsynligvis fysisk overlegen) mann. Det gir bare ingen mening.