Hjem Nyheter Biden viser klare tegn på demens

Biden viser klare tegn på demens

1

USA Joe Biden har vist flere tegn på demens under G7-møtet i Cornwall som fant sted forrige uke.

Amerikas president Joe Biden har under sine fremtredener ved G7-møtet i Cornwall, England, virket uengasjert og forvirret.

Biden har sløret når han har snakket fremfor publikum og kameraer, noen ganger har det blitt pinlig stille, han mister tråden fullstendig som om han ikke vet hvor han er.

Ofte har Biden sagt feil ord og navn. Boris Johnson, Storbritannias statsminister, har korrigert ham flere ganger, og under den siste talen da Biden skulle snakke om Syria blandet han sammen Syria og Libanon gang på gang.

Mest pinlig ble det imidlertid i helgen da Biden ble filmet mens han forvirret seg til en café i Cornwall og virket fullstendig forvirret. Bidens kone, Jill Biden måtte bokstavelig talt hente ham fra caféen og lede ham derifra mens folk lo høylytt.

Nå har ryktene som Bidens psykiske helse virkelig fått fart på seg. På ineternett, chatteforum og spesielt blant medlemmer av det konservative partiet i USA, som fortsatt ledes av Donald Trump. De har åpent stilt spørsmålstegn til Bidens egnethet som president. Den konservative journalisten Kyle Becker skrev på Twitter: «Dette er smertefullt å se på».

Gammelmedia som trakasserte Trump konstant i fire år har mer eller mindre ignorert både dette og annet som Biden har gjort eller sagt. Eller så hyller de Biden for ting som de trakasserte Trump for.

Eksempelvis mente jødisk media at det var en god idé da Biden kom med forslag om å undersøke koronavirusets opphav på laboratoriet i Wuhan, men da Trump ville gjøre det samme var han «rasistisk mot kinesere».

Stille er det også fra alle venstrevridde og kjendiser i både USA og utenlands som hatet Trump intenst og gikk så langt som til valgfusk i det amerikanske presidentvalget.

Mange mener at det bare er et spørsmål om tid før Biden må avgå og visepresidenten, Kamala Harris blir president.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det er synd og skam at geriatrikere får opptre som presidenter og politiske ledere ellers, især når de fremviser tydelige tegn på innsettende demens, som Biden. Men det er som oftest (((operatives))), som opptrer i skyggene, som sørger for at totalt uegnede eldre og delvis demente blir nominert og valgt, slik at (((andre))) kan gjøre jobben. Ikke minst den tredjeparten av USAs regjering som utgår fra «det utvalgte folket», og nå mener jeg ikke negrene…