Hjem Nyheter Bidens regime begjærte Facebook-sensur av Tucker Carlson

Bidens regime begjærte Facebook-sensur av Tucker Carlson

USA President Joe Bidens direktør for digital strategi skal ha bedt Facebook om å sensurere en av Bidens fremste kritikere i fjor. Han skal ha begjært sensur av opinionslederne Tomi Lahren og Tucker Carlson for at de begge har stilt spørsmål ved effekten av koronavaksinen.

Tucker Carlson er ingen favoritt i Det hvite hus. Foto: Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of AmericaCC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons.

Etter alle avsløringene rundt Demokratene i USA og deres rolle i Twitters sensur av politiske dissidenter, har det nå begynt å komme frem at det venstreliberale partiet også blandet seg inn i ytringsfriheten på andre sosiale medier.

De skal blant annet ha forsøkt å få en av sine hovedkritikere, Fox News-profilen Tucker Carlson, sensurert på Facebook. I en e-post fra Rob Flaherty, Joe Bidens direktør for digital strategi, kommer det frem at Det hvite hus vil at Facebook skal sensurere Carlson og Tomi Lahren, programleder for programmet Tomi på TV-kanalen TheBlaze. I begge tilfeller vil Det hvite hus ha dem sensurert på grunn av kritikk av koronavaksinen.

Tucker Carlson er en frittalende kritiker av Joe Bidens regime og det venstreliberale etablissementet i USA generelt. Hans frimodighet har blant annet ført til at han har blitt overvåket av NSA under Bidens presidentperiode, til tross for at den amerikanske spionorganisasjonen formelt sett ikke har lov til å overvåke amerikanske statsborgere.