Hjem Nyheter Bidens Twitter-ordre: «Vaksiner dere eller bær maske for alltid»

Bidens Twitter-ordre: «Vaksiner dere eller bær maske for alltid»

1

KORONA I et innlegg på Twitter som har reist skarp kritikk deklarerer USAs president Joe Biden at amerikanere som ikke lar seg injiseres med koronavaksine skal tvinges til å ha på seg ansiktsmaske «for alltid».

«Reglene er nå enkle: vaksiner deg eller bær ansiktsmaske til du gjør det», dundrer president Joe Biden på Twitter.

Innlegget kommer kort tid etter at den amerikanske folkehelsemyndigheten har gått ut med en melding om at amerikanere som har tatt vaksinen nå «får lov» til å ta av seg maskene sine innendørs, skriver Summit News.

Maskene er derimot fortsatt obligatoriske på all kollektivtrafikk, flyplasser og sykehus, eldrehjem, fengsler og herberger for hjemløse – også for de som har vaksinert seg.

Den politiske kommentatoren Paul Joseph Watson skriver at Joe Biden og amerikanske myndigheter skaper en «annenrangs borgere» av mennesker som av forskjellige grunner ikke kan eller vil ta vaksinen og at dette gjøres for å aktivt straffe gruppen.

Ironisk nok har Biden tidligere gått ut og bedt allmennheten om å møte maskebærende amerikanere «med vennlighet og respekt».

På sosiale medier er mange ekstremt kritiske til presidentens utspill og konstaterer at det er og bør fortsatt være et personlig valg hvorvidt man skal ta vaksinen eller ikke og at Biden som president ikke har noen moralsk rett til å straffe amerikanere som ikke vil vaksinere seg.

«Regelen er enkelt: regjeringen har ingen autoritet til å si til meg hvordan jeg skal leve som privatperson og jeg er ikke tvunget til å redegjøre for min helse. Vi kan beseire denne autoritære regjeringen ved å velge flere ledere som [Floridas guvernør] Ron DeSantis», skriver Twitter-brukeren Scott Presler og får medhold fra nesten 100 000 andre på Twitter.

Men Biden er bestemt. I et annet innlegg med et filmklipp sier presidenten kort «Vaxxed or masked», som på norsk blir omtrent «vakset eller masket».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Slik var det aldri ved tidligere «pandemier», og vi kan undres på hvorfor det nå skal være nødvendig å bruke ansiktsbleie inntil du er fullvaksinert? Selv om det angivelig er valgfritt å la seg injisere? Jeg er ingen «konspirasjonsteoretiker», som er merkelappen MSM bruker overfor tvilerne, men det må være lov å stille spørsmålet; hvorfor er det spesielt nødvendig å vaksinere ALLE, til og med barn og unge, mot et virus som ikke er spesielt farlig, iallfall ikke for ellers friske og raske personer? Ligger det en annen og mere dystopisk agenda bak? Som feks befolkningsreduksjon, kfr Bill Gates?