Hjem Motstandsbevegelsen Bilder fra Boden 1. mai

Bilder fra Boden 1. mai

6
DEL

MOTSTANDSBEVEGELSEN Nordfronts mediegruppe har sluppet over 100 bilder fra Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon 1. mai i Boden.

Alle bildene kan spres fritt så lenge man oppgir at de kommer fra Nordfront.

Foto: Nordfront. Gjelder alle bildene i artikkelen.
Foto: Nordfront. Gjelder alle bildene i artikkelen.6
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Returning GhostThuleJudasGarSvikerRogaland Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Rogaland
Rogaland

Bra bilder! 😀 Den nordiske motstandsbevegelsen tar seg MEGET godt ut. En (av mange) ting jeg ikke forstår med disse såkalte kommunistene eller «anti-rasistene» , er at de har plakater hvor det står «for klassekamp, mot fascisme» Jeg vet jo at de ikke forstår hva fascisme, kommunisme, nasjonalsosialisme osv er, men klassekamp burde de vell forstå er en negativ ting? De tror kommunismen er at «alle skal ha det likt» (og mer vet de ikke) – samtidig vil de ha klassekamp? Adrian Jacobsen forklarer jo dette perfekt i artikkelen «Det gode hatet» , men jeg sitter allikevel igjen her og… Les mer »

Thule
Thule

Klassekamp betyr middelklassens utryddelse. Da sitter du igjen med to klasser: arbeiderklassen og de som hersker over dem.

Returning Ghost
Returning Ghost

https://url.rw/?https://www.dagbladet.no/nyheter/alle-svensker-far-brosjyre-fra-myndighetene-slik-skal-du-forberede-deg-pa-krig-krise-og-terror/69826278

Angående De som hersker over arbeiderklassen, sjekk ut denne artikkelen og se hvordan svenske myndigheter later som om dem skal beskytte de ekte svenskene når krigen kommer. Dem kommer kun til og beskytte muslimer og besteborgere. Dem kommer høyst sannsynligvis også til og bevæpne muslimer i mot svensker.

Returning Ghost
Returning Ghost

Spre det videre ..

JudasGarSviker
JudasGarSviker

For en flott gjeng! Dette er elitene av det nordiske folk. Kontrasten til junkiene og de seksuelle avvikerene i motdemonstrasjonen er stor.

Rogaland
Rogaland

Fantastisk alias! Hehehe 😉 JudasGarSviker, takk for at du fikk meg til å le! 😀