Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Rogaland
Rogaland
4 år siden

Bra bilder! 😀 Den nordiske motstandsbevegelsen tar seg MEGET godt ut. En (av mange) ting jeg ikke forstår med disse såkalte kommunistene eller «anti-rasistene» , er at de har plakater hvor det står «for klassekamp, mot fascisme» Jeg vet jo at de ikke forstår hva fascisme, kommunisme, nasjonalsosialisme osv er, men klassekamp burde de vell forstå er en negativ ting? De tror kommunismen er at «alle skal ha det likt» (og mer vet de ikke) – samtidig vil de ha klassekamp? Adrian Jacobsen forklarer jo dette perfekt i artikkelen «Det gode hatet» , men jeg sitter allikevel igjen her og… Les mer »

Thule
Thule
Svar til  Rogaland
4 år siden

Klassekamp betyr middelklassens utryddelse. Da sitter du igjen med to klasser: arbeiderklassen og de som hersker over dem.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Thule
4 år siden

https://www.dagbladet.no/nyheter/alle-svensker-far-brosjyre-fra-myndighetene-slik-skal-du-forberede-deg-pa-krig-krise-og-terror/69826278

Angående De som hersker over arbeiderklassen, sjekk ut denne artikkelen og se hvordan svenske myndigheter later som om dem skal beskytte de ekte svenskene når krigen kommer. Dem kommer kun til og beskytte muslimer og besteborgere. Dem kommer høyst sannsynligvis også til og bevæpne muslimer i mot svensker.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Thule
4 år siden

Spre det videre ..

JudasGarSviker
JudasGarSviker
4 år siden

For en flott gjeng! Dette er elitene av det nordiske folk. Kontrasten til junkiene og de seksuelle avvikerene i motdemonstrasjonen er stor.

Rogaland
Rogaland
Svar til  JudasGarSviker
4 år siden

Fantastisk alias! Hehehe 😉 JudasGarSviker, takk for at du fikk meg til å le! 😀