Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Bilder og film fra Vasaloppet-aksjonen

Bilder og film fra Vasaloppet-aksjonen

2

AKTIVISME På søndag gjennomførte medlemmer og aktivister fra svenske Rede 5 en suksessfull banner- og faneaksjon ved målgangen av årets utgave av Vasaloppet.

Vanskeligheter med å se klippet? Prøv å se det på VK. Bruker du mobiltelefon anbefales VK-appen som finnes for Android og iPhone.

Tidlig søndag 3. mars bega medlemmer og aktivister fra svenske Rede 5 seg til Mora for å være tilstede ved målgangen av årets utgave av Vasaloppet.

Vel fremme delte medlemmene seg opp i tre grupper. Én gruppe stilte seg opp en stykke unna selve målområdet med et banner med teksten «Gå med i Den nordiske motstandsbevegelsen», mens de to andre gruppene stilte seg med flere faner på begge sider av målområdet.

Medlemmene ventet til den ledende gruppen deltakere begynte å nærme seg målet før de rullet ut Motstandsbevegelsens mektige Tyrrunefane til beskuelse av så vel tilskuere som SVTs direktesending. For å få maksimal oppmerksomhet tipset også en Nordfront-medarbeider den jødiske avisen Expressens nyhetsredaksjon om aksjonen, som umiddelbart nappet og raskt publiserte en artikkel om hendelsen.

LES MER: Frihetsfaner vaiet da Vasaloppet ble avgjort – løgnmedia i krisemodus

Bortsett fra litt ubetydelig knuffing fra noen hjernevaskede tilskuere fløt aksjonen på uten problemer, og etter en liten stund ble den avbrutt og medlemmene returnerte hjem.

Med veldig få midler og med en kort aksjon fikk Motstandsbevegelsen stor suksess da maktens korrupte medier ga hendelsen stor publisitet.

Se bilder fra aksjonen nedenfor

Klikk for å forstørre. Foto: Nordfront.
Klikk for å forstørre. Foto: Nordfront.
Klikk for å forstørre. Foto: Nordfront.
Klikk for å forstørre. Foto: Nordfront.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Geir OSteinar Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Steinar
Steinar

Et flott stunt!

Geir O
Geir O

Fantastisk