Hjem Nasjonal kamp Aktivisme BILDER: Svensk George Floyd-maleri tatt over av white lives matter-budskap

BILDER: Svensk George Floyd-maleri tatt over av white lives matter-budskap

6

MOTSTAND Autonome nasjonalsosialister har dekket over et maleri av George Floyd i Västerås.

Et veggmaleri av den kriminelle afroamerikaneren George Floyd, som døde i Minneapolis den 25. mai i forbindelse med en arrestasjon, skulle etter planen forbli synlig på Sigmatorget i Västerås sentrum.

Floyd sin død har blitt utnyttet av politiske krefter som misliker hvite mennesker, deres kultur, og deres historie. Dette har ført til voldelige demonstrasjoner, og blant annet massive branner, overgrep, og plyndring av butikker. I flere tilfeller har politiet vist støtte til disse anti-hvite opprørerne.

I løpet av natt til mandag hadde imidlertid en gruppe mennesker som kalle seg for autonome nasjonalsosialister, vært ved maleriet for å ta over det med den provoserende beskjeden #WLM, som er en forkortelse for «white lives matter» (norsk: «hvite liv har betydning»).

Nordfront kan rapportere at maleriet er restaurert, for nå, i hvert fall. Om det blir stående uberørt, gjenstår å se.

Autonome nasjonalsosialister i Västerås-regionen har tidligere utført lignende handlinger, slik som da det ble utført et forsøk på å male tunneler i homolobbyen sitt regnbuetema, som de dekket over med nasjonale symboler og budskap.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Einar O
Einar O
2 år siden

La oss ta en titt på globalistenes idol: George Floyd ble pågrepet for å ha stjålet varer i en butikk. Da han motsatte seg arresten ble politiet nødt til å legge han i bakken. Obduksjon viser at han var påvirket av narkotika, flere stoffer, at han hadde underliggende sykdom som hjertefeil, og at han ikke døde som følge av kvelning. Bortsett fra at han flere ganger tidligere er dømt for narkotikaforbrytelse, så er han også tidligere dømt for væpnet ran, der han den ene gangen også ranet en gravid kvinne hjemme i hennes eget hjem. Dette er altså globalistenes store… Les mer »

Morten
Morten
2 år siden

Riktignok er politiets håndtering kritikkverdig mange ganger, men det mot ALLE raser. Afrikanere er ikke de eneste som blir lagt i bakken og holdt nede på den måten om de motsetter seg pågripelse.

Espen
Espen
2 år siden

Kvalm av hele BLM. Det er jo faen helt sinnssykt hele greia.

Steinar
Steinar
2 år siden

BLM hysteriet er et godt eksempel på medias påvirkningskraft på enkelte. Svarte og hvite settes opp mot hverandre, og bak kulissene gnir de jødiske trådtrekkere seg i hendene.

Hanne
Hanne
2 år siden

Hvor lenge skal de holde på med denne melkingen?

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Enkelt og greit budskap. Man kan utrette mye med kun en sprayboks.