Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Bildereportasje: Offentlig aktivitet i Lillehammer

Bildereportasje: Offentlig aktivitet i Lillehammer

4

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her følger en bildereportasje fra helgens offentlige aktivitet i Lillehammer.

Den offentlige aktiviteten i Lillehammer inngikk i et større arrangement i regi av Motstandsbevegelsens Rede 1. Les artikkelen «Kamphelg på Østlandet» for mer informasjon.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Stjernene stiger på himmelen. Det går mot berømmelse. Det er viktig å fastholde jordforbindelsen, når en blir allemannseie. Gardens givakt og geledd er en annen type disiplin, enn den selvdisiplin som kreves av aktivistene. Det som skiller er den inspirerte handlingen, som utspringer av Odelsrunen i Tyrætten. Det betyr å være seg selv bevisst om hva et kongsemne kjemper for. Egen kongstanke har enhver askeladd til odel og eie. Et asketre begynner som en spire i gressrøttene.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Hør hør!

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Flotte bilder, mye positivt budskap som ble delt ut til våre landsmenn og kvinner, Vår Vei blir nok flittigt lest rundt om de 1000 hjem nå. Det er vår styrke og deres Svakhet. All honør, styrke og tro må følge Motstandsbevegelsen. Bevegelsen er en tro på den Nordiske Unike Særegenheten, og kan ei forveksles med «Hitlerismen/nazismen» på grunn av sted tid og naturlige særegenheter, uten å måtte ta avstand fra dets tidligere sted og kamp på noen som helst måte, all kamp mot marxismen, er positiv kamp. Så lenge den ikke foregår under Globalismens fane. Tyr Runen Seiret i Lillehammer,… Les mer »

Nino
Nino
5 år siden

Tack för en trevlig helg, kamrater!