Hjem Nyheter Norge BILDESPESIAL: Oslo Pride

BILDESPESIAL: Oslo Pride

8

FOTOREPORTASJE Frihetskamp byr på en bildespesial fra årets utgave av den dekadente homoparaden som avsluttet Oslo Pride.

Frihetskamp byr på en mindre fotoreportasje fra den dekadente homoparaden som i tradisjonen tro avslutter homofestivalen Oslo Pride.

I tradisjonen tro var naturligvis alt i fra etablerte partier, politi, fagforeninger og stort sett alt som kunne krabbe og gå av politisk korrekte kjendiser, forræderpolitikere og annet pakk tilstede i paraden.

En skremmende utvikling man har sett eskalere de siste årene er deltakere som tar med barn, og årets parade var intet unntak. En rekke barnefamilier var tilstede med barn så små at de satt i barnevogn.

Ønsker du å lese mer om homolobbyen, og hvorfor det er viktig at den bekjempes så anbefales disse artiklene:

Se bildene nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robert
Robert
3 år siden

Det er virkelig skremmende å se hvor fort det degenererte-samfunnet har fått fotfeste i den norske folkesjela. Noe som for kort tid siden, ville blitt ansett som uanstendig og perverst, det skal i dag hylles som noe sunt og vakkert.

Når vi vet at mange homofile selv har blitt utsatt for seksuelle overgrep i tidlig alder, er det virkelig skrekkelig å se så mange barn og unge i denne type arrangement. Her har en som forelder sviktet.

Tilbake til skapet med dere. Og lås døra.

peckerwood
peckerwood
3 år siden

dette jævla spetakkelet kommer til fredrikstad i august og min kommune halden blir tvunget av homolobbyen å flagget for denne galskapen.ganske mange i kommentarfeltet som er forbanna over denne flaggingen. men lurer på om politiet stopper denne demonstrasjonen jeg hvis det kommer inn trussler mot den som dem gjorde mot dere?eller er det ikke likhet for loven?

Espen
Espen
3 år siden

Mon tro om det var mange lhbtP-tilreisende fra utlandet som har fått gratis reise for å dra på Pride. Skulle ikke forundre meg om Soros har sponset reiser, slik han via sine selskaper har sponset black lives matter opptøyene, osv.

martin
martin
3 år siden

Galskap. Er sikkert på høyde med 17. Mai snart.

Helga
Helga
3 år siden

Så fine bilder! ?️‍?❤️ Nei, ingen blir sponset for å reise på pride, lol. Blir dere sponset når dere reiser til Sverige?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Helga
3 år siden

Är bögarna ute och paraderar i mörkret Helga?
Svara ärligt.

Arno
Arno
3 år siden

Hunnkjønn-mennesker utgjorde/utgjør et overveldende flertall blant deltakerne. Slik de alltid er de mest «politisk korrekte» i ethvert samfunn. De er dem som alltid aller mest og sterkest følesesmessig støtter makthaverne. Sannsynligvis ligger det i deres gener. Deres følelser overstyrer suverent fornuften. Om det makthaverne står for er en politikk som er til oppbyggelse og forsvar av folkets intersser og overlevelse, eller om makthaverne undergraver folket og styrer det rett mot undergangen slik som dessverre er tilfellet for vårt samfunn i dag, spiller ingen rolle for det store flertallet av kvinne-menneskene. De støtter den sterkeste part like hengivende uansett. (VELSIGNET være… Les mer »

Hetero hvit mann
Hetero hvit mann
3 år siden

Hvorfor er dere så jævla opphengt i hvem folk ligger med? Det er fascinerende hvor konservative dere er