Hjem Nyheter Globalt Bitchute bannlyser Den nordiske motstandsbevegelsen

Bitchute bannlyser Den nordiske motstandsbevegelsen

7

SENSUR «Ytringsfrihets»-videoplattformen Bitchute har bannlyst Den nordiske motstandsbevegelsens konto og et stort antall videoer av bevegelsen.

Bitchute har bannlyst Den nordiske motstandsbevegelsens offisielle kanal, NRM-radiokanalen og har slettet et stort antall videoer av Den nordiske motstandsbevegelsen opplastet av andre brukere, i det som virker å være en massiv sensurbølge.

«Ytringsfrihets»-videoplattformen byttet Den nordiske motstandsbevegelsens konto med følgende melding torsdag forrige uke:

Din kanal har blitt blokkert for brudd på Bitchutes retningslinjer.

En e-post har blitt sendt til din registrerte e-postadresse med begrunnelse for denne avgjørelsen.

Hvis du ikke har mottatt den, eller ønsker å klage på avgjørelsen, vennligst kontakt oss.

Til tross for dette har imidlertid ingen e-post fra Bitchute blitt mottatt. Ingen advarsel eller melding om videoene har heller blitt gitt fra Bitchute før bannlysningen.

Dette er ikke første gang Bitchute sensurerer lovlig innhold på plattformen. Nylig blokkerte Bitchute en rekke populære kanaler i forskjellige land og tvang sine brukere til å bruke en VPN-tjeneste for å se dem. Sensuren følger Bitchutes erklæring i jule hvor de «oppfordrer organisasjoner som Hope Not Hate» (en «anti-rasistisk» organisasjon basert i Storbritannia) til å «hjelpe dem forbedre sine prosesser».

For å fortsatt følge Den nordiske motstandsbevegelsen videomateriale kan man registrere seg på Odysee: Nordic Resistance Movement.

Motstandsbevegelsens radiokanaler finnes også på Odysee:

Leadership Perspective
Nordic Frontier
Aristogenesis

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kritiker
Kritiker
1 år siden

Jeg støtter dere ikke, men må si at dette var lavmål av Bitchute, og en urovekkende utvikling. I en platform for idèutveksling skal man ikke sensurere. Bitchute var tilsynelatende et alternativ som ikke gjorde dette, i motsetning til gigantene, men nå har de altså gått samme vei.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Kritiker
1 år siden

Bra du i hvert fall står opp for ytringsfriheten.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Vi har blitt vant til at YT, FB og Twitter bedriver sensur i stort omfang, og har satt vårt håp til alternative plattformer som feks BC. Men nå er også denne platformen kompromittert og har bøyd seg for sine overlords – (((hvem det enn måtte være))). Nye dukker heldigvis opp, som feks parler, så det er ikke helsvart for ytringsfriheten, som MÅ være politisk og sosial rettighet nr 1.

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

En dolk i ryggen til de som har vært med og hjulpet BitChute.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

BitChute har hatt pengeinnsamling over en periode og nå nådd målet sitt, og dette er takken. Utrolig skuffende av en plattform som utga seg for å støtte ytringsfriheten.

N.S
N.S
1 år siden

De har fått pengene sine nå vettu.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Jævla cucks! Jaja. Vi får se hvordan denne avgjørelsen kommer til å tjene dem. Dette er nok begynnelsen på en nedadgående spiral for bitchute. Flere andre alternativer står klare til å ta deres plass.