Hjem Nyheter Globalt Bitchute innfører merkelig sensur av «Hitler», «Jew» og «Holocaust»

Bitchute innfører merkelig sensur av «Hitler», «Jew» og «Holocaust»

8

YTRINGSFRIHET Bitchute ser ut til å ville late som om det ikke finnes filmer om Hitler, jøder og «holocaust» på deres plattform – eller så vil man i hvert fall at færre seere skal se de filmene.

Om man på Bitchute søker på ordene «Hitler», «Jew» og «Holocaust», påstår siden at det ikke finnes noen treff på de ordene. Dette stemmer dog ikke, og det dreier seg åpenbart om noen slags mindre sofistikert politisk sensur, da man fremdeles får opp treff dersom man skriver «Hitlers», «Jews» og «Holocausts», altså ord som inneholder de sensurerte søkeordene og burde gi treff også når man søker på disse. Et google-søk bekrefter også at ordet «Hitler» gir over 39 000 treff på Bitchute.

Ifølge en bruker på Twitter ble denne myke sensuren nylig innført, da han tidligere uten problemer kunne søke på de nå sensurerte ordene. En rimelig antakelse kan være at begrepen ble sensurert i anledning «holocaust»-dagen. Sensuren kommer også etter at sionister i slutten av fjoråret innledet en offensiv for å knuse foretaket som driver Bitchute.

Et urovekkende tegn

På tross av at Bitchute ble lansert som et ytringsfrihetsvennlig alternativ til Youtube, har plattformen allerede innført et allment forbud mot å laste opp filmer som viser Den nordiske motstandsbevegelsen og Gyllent daggry. At man nå sensurerer søketreff på sin side er ikke et stort problem i seg selv, men det viser likevel hvordan Bitchute allerede på dette tidlige stadium har begynt å kompromisse og vakle i stedet for å bare prinsippfast stå opp for ytringsfriheten.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
11 måneder siden

Og dette kommer ikke lenge etter at folk har gitt Bitchute nok økonomisk støtte til å nå deres mål.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
11 måneder siden

For noen år siden var det en eller annen som påstod at BitChute var eid av én eller flere jøder. Jeg tok meg aldri tid til å sjekke opp om dette var sant eller tullprat. Andre som vet noe mer om eierne bak BitChute? Jeg har uansett aldri klart BitChute, skal jeg være ærlig. Dårlig layout og dårlig videokvalitet. Denne plattformen dukket opp i takt med at YouTube/Google startet den massive sensurkampanjen mot tenkende mennesker. Hvem vet, kanskje «noen» forutså masseflukten fra YouTube, og ønsket å kontrollere hvilke plattformer disse menneskene søkte seg til? At BitChute nå viser sitt sanne… Les mer »

GODHATESFAGS
GODHATESFAGS
11 måneder siden

BITCH-CHUTE.

N.S
N.S
11 måneder siden

Tips til bedre alternativer?

Arier
Arier
11 måneder siden

Det samme gjelder rumble. Det kommer ingen resultat opp når man søker på Hitler, men det kommer masse opp når man søker på holocaust. Typisk jødisk makt.

Allan
Allan
11 måneder siden

brandnewtube.com har ett brukervennlig design, og svært begrenset sensur.

Birgitta
Birgitta
11 måneder siden

Det er jo nå helt klart at all kritikk og opplysning om jøder og jødedommen skal blokkeres og forties i alternativ media. Disse mediene oppstod fordi en skulle få blottlegge islam. Fine greier . Jeg støtter det meste av kritikken mot islam. Men hvis en graver litt dypere ned i materien , så dukker ‘spøkelse’ jødedommen opp. En kan altså ikke si et pip om disse problemene en finner knyttet til jødedommen. Jeg tror at begrepet ‘gud’s utvalgte’ har gått under huden på folk , og folk er skremt og tror de får straff fra Gud om de kritiserer jødene… Les mer »

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Birgitta
11 måneder siden

Ja, mange kristne som blunder for dette folkets forbrytelser og underkaster seg dem fordi de tror det er guds utvalgte folk. Religiøs fanatisme. Men slik var det ikke før i tiden, før Scofield bibelen ble trykket, da advarte kristne mot dette folket og kalte dem Satans folk. Jesus kastet dem ut av tempelet og kalte dem løgnere, at deres far var Satan. Det var først når Scofield lagde en ny utgave av bibelen at jødene ble satt i et annet lys. Det var først da fenomenet «kristen-sionisme» kom til. Bibler i ettertid har fulgt Scofield bibelen og på den måte… Les mer »