Hjem Nyheter Norden Bjørn Andreas Bull-Hansen er opprørt over at organisasjoner og personer forsøker å...

Bjørn Andreas Bull-Hansen er opprørt over at organisasjoner og personer forsøker å utradere skandinavere

10

LIVSSTIL Den norske forfatteren Bjørn Andreas Bull-Hansen løfter frem det faktum at DNA-foretak ikke lenger gjør rede for om personen er skandinavisk.

Fornhistorisk nordisk steinsirkel. Kilde: Bjørn Andreas Bull-Hansen /Youtube. Skjermbilde fra filmen er blitt lysredigert av Frihetskamp.

Bjørn Andreas Bull-Hansen er en norsk forfatter og «moderne viking» som trives ute i naturen der han lager filmer om livet som viking, dengang som nå. I hans filmer filosoferer han om fornnordisk tankemåte, motivasjon, maskulinitet, viktigheten av å være mann, farskap og selvstendighet. I den praktiske delene av filmene hans, arbeider han med «bushcraft», med fokus på det å ha respekt for naturen.

Bull-Hansen misliker orwellianske totalitære handlinger av staten, stoisisme og mye mer.

Bull-Hansens innstilling og sunne livsfilosofi har resultert i at han for tiden har over 330 000 følgere som tar del av det han har å fortelle. Som andre frihetstenkere har også han blitt utsatt for sensur på den jødiskeide plattformen YouTube, som følge av hans samtaleemner og dets innhold.

Bull-Hansens siste bokutgivelse er en novelleserie på tre bøker som heter Jomsviking. Han har hittil skrevet hele 19 bøker, som er å finne på hans hjemmeside Bull-Hansen.com

«Dere har aldri eksistert»

I den moderne vikingen Bjørn Andreas Bull-Hansens siste video på Youtube kan vi ta del av hans stadig mer politisk rettede tema der nordmannen påpeker at det finnes krefter der ute som påstår at det Skandinaviske folket aldri har eksistert.

Disse kreftene forsøker å hjernevaske mennesker til å tro at skandinavere aldri har eksistert og at menneskene som kom hit, opp til Skandinavia, var en blanding av migranter uten noen egen kultur. Opprørt tar han også opp en veldig kontroversiell uttalelse fra den sosialdemokratiske politikeren Mona Sahlin som i 2002 uttalte:

— Jeg tror det er litt av det som gjør mange svensker så misunnelige på innvandrergrupper. Dere har en kultur, en identitet, en historie, noe som binder dere sammen. Og hva har vi? Vi har midtsommerkvelder og slike tullete ting.

I videoen snakker han også om DNA-foretak som helt har sluttet å skrive «skandinaver» i resultatet etter DNA-testing. Dette tyder på en utbredt lobbyvirksomhet rettet mot nordboere, med den hensikt å forsøke å stryke bort vår felles nordiske arv.

– Hvorfor kan man ikke skrive at noen har aner i Skandinavia? Hva er det som er så galt med det?, stiller han seg undrende til.

– Forsøk ikke å skjære av våre røtter, dere kommer ikke til å lykkes. For våre røtter er veldig sterke. Skam dere, dere som forsøker å skjære av våre røtter og prater om at vi ikke er noenting. Skam dere!, er Bjørns svar til disse subversive DNA-foretakene.

Han oppmaner deretter alle til å kjenne stolthet over hvem man er og hvor man stammer ifra og avslutter filmen med det fredfulle synet av en liten rennende bekk, fulgt av utsikten over et forhistorisk hellig steinsirkelfelt fra bronsealderen.

Les også:
FILM: Anti-skandinavisk reklamefilm slår tilbake på SAS
Expo: «Det finnes ingen svensker – altså kan de ikke byttes ut»
FILM: Løgnen om de «muslimske vikingene»
Historien omskrives av forskere med en politisk agenda: «Kvinnelig vikingkriger var transperson»
FILM: Et opprør mot vår eksistens
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robert
Robert
1 år siden

Jeg forstår meg ikke på Bull-Hansen. Vedkommende skriver fantastiske bøker om norrøn mytologi, vikingalderen og før-kristne tradisjoner. Vedkommende lager ofte svært gode Youtube-videoer som omhandler politisk ukorrekte tema, flere av videoene har vært så politisk ukorrekte at YouTube har sensurert og slettet flere videoer produsert av Bull. Bull gikk også ut med sterkt kritikk av YouTube i en av sine videoer. Tross dette går Bull-Hansen langt i å kritisere og fremsette løgner om Den Nordiske Motstandsbevegelsen i NRK P2 programmet Drivkraft. Hvor vedkommende kommer med svært stygge epiteter rettet mot medlemmer i Motstandsbevegelsen og da særlig de som bærer norrøne… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Robert
1 år siden

Såpass ja, dette har jeg ikke fått med meg. Han har nok som så mange andre latt seg farge av de alliertes krigshistorie og løgnmedienes fremstilling av oss «nynazister», som de kaller det. Men i bunn og grunn mener vi nok stort sett det samme, bare det at han er fryktelig redd for «nazistemplet» og derfor går så hard ut mot «nazister» i et forsøk på å renvaske seg selv vil jeg tro. Men se bort fra merkelappene så mener vi nok stort sett det samme. Våre forfedre, de hadde en leder, et hierarki, det samme har vi. Våre forfedre,… Les mer »

Robert
Robert
Svar til  Roy Vey
1 år siden

Han har nok som så mange andre latt seg farge av de alliertes krigshistorie og løgnmedienes fremstilling av oss «nynazister», som de kaller det. Men i bunn og grunn mener vi nok stort sett det samme, bare det at han er fryktelig redd for «nazistemplet» og derfor går så hard ut mot «nazister» i et forsøk på å renvaske seg selv vil jeg tro. Men se bort fra merkelappene så mener vi nok stort sett det samme. Ja, du har helt rett. Og det er derfor det Bull-Hansen uttalte til NRK gjør meg ekstra forbannet, nettopp fordi jeg vet at… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Robert
Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Hørte litt på det han sa i programmet og det er jo åpenbart at han har de samme vrangforestillinger om nasjonalsosialister som så mange andre som aldri har lest vårt partiprogram eller hørt hva vi mener og ønsker. Det går på det samme lave nivå, «de liker jo ikke folk med en annen hudfarge» og bla, bla, bla… Nå har vi da støttemedlemmer som har en annen hudfarge, og det å kjempe for sitt folk er ikke synonymt med å hate andre raser. Men ja, vi støtter ikke det at vårt folk skal viskes vekk fra historien. Hva er det… Les mer »

Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  Roy Vey
1 år siden

Nå har jeg ikke gjort noe av stor betydning selv men Bjørn Andreas (bull?) Hansen er en (((paganist))) misforstå meg rett jeg har respekt for ekte paganister men han her hører til det vi kaller for Twitter småkongene som sprer pasifisme. Pluss hva tror du Hitler hadde sagt om menn med langt hår? Hva tror du Himmler synes om det?

Steinar
Steinar
Svar til  Sturmgewehr
1 år siden

Har aldri sett noen uttalelse om langt hår fra hverken Hitler eller noen av de andre under den tidsepoken. Men hva de nå skulle ha ment om det er helt irrelevant for oss. Vi lever ikke i fortiden, vi har våre egne ledere og vår egen nasjonalsosialisme, og hvor langt hår noen måtte ha det bryr jeg meg fint lite om. Vi dikterer ikke folks frisyrer.

Men ellers enig.

Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  Steinar
1 år siden

Det er jeg enig. Og diskutere frisyrer er for kommunister. Hadde Antifa de såkalte kommunistene idag bodd i USSR eller Nord Korea hadde dem blitt drept over feil frisyre.

Sist endret 1 år siden av Sturmgewehr
Gøran M
Gøran M
1 år siden

Har selv vært med i vikinglag og har flere venner i vikinglag. Dessverre har marxismen slått til der også og nå forsøker ledelsen å snu opp ned på vår norrøne arv. Det er hippier forkledd som vikinger. Det er ja til flerkultur og kulturmarxisme, kumbaya foran bålet mens det røykes fredspipe med noe mistenkelig illeluktende i.

Robert
Robert
Svar til  Gøran M
1 år siden

Den type infiltrasjon må selvsagt slås hardt ned på. Våre fiender skal ikke få korrumpere enda mer enn hva de allerede har gjort. Det er vår alles oppgave å sørge for at vår stolte vikingarv blir korrekt gjengitt og ikke blir enda et talerør for kulturmarxisme og folkeforræderi.

Steinar
Steinar
1 år siden

Historien skrives av seierherrene ja, Bull-Hansen. Som du selv sa. Så ta deres versjon med en klype salt.