Hjem Nyheter Norden Bjørn Andreas Bull-Hansen er opprørt over at organisasjoner og personer forsøker å...

Bjørn Andreas Bull-Hansen er opprørt over at organisasjoner og personer forsøker å utradere skandinavere

LIVSSTIL Den norske forfatteren Bjørn Andreas Bull-Hansen løfter frem det faktum at DNA-foretak ikke lenger gjør rede for om personen er skandinavisk.

Bjørn Andreas Bull-Hansen. Foto: Skjermdump video.

Bjørn Andreas Bull-Hansen er en norsk forfatter og «moderne viking» som trives ute i naturen der han lager filmer om livet som viking, dengang som nå. I hans filmer filosoferer han om fornnordisk tankemåte, motivasjon, maskulinitet, viktigheten av å være mann, farskap og selvstendighet. I den praktiske delene av filmene hans, arbeider han med «bushcraft», med fokus på det å ha respekt for naturen.

Bull-Hansen misliker orwellianske totalitære handlinger av staten, stoisisme og mye mer.

Bull-Hansens innstilling og sunne livsfilosofi har resultert i at han for tiden har over 330 000 følgere som tar del av det han har å fortelle. Som andre frihetstenkere har også han blitt utsatt for sensur på den jødiskeide plattformen YouTube, som følge av hans samtaleemner og dets innhold.

Bull-Hansens siste bokutgivelse er en novelleserie på tre bøker som heter Jomsviking. Han har hittil skrevet hele 19 bøker, som er å finne på hans hjemmeside Bull-Hansen.com

«Dere har aldri eksistert»

I den moderne vikingen Bjørn Andreas Bull-Hansens siste video på Youtube kan vi ta del av hans stadig mer politisk rettede tema der nordmannen påpeker at det finnes krefter der ute som påstår at det Skandinaviske folket aldri har eksistert.

Disse kreftene forsøker å hjernevaske mennesker til å tro at skandinavere aldri har eksistert og at menneskene som kom hit, opp til Skandinavia, var en blanding av migranter uten noen egen kultur. Opprørt tar han også opp en veldig kontroversiell uttalelse fra den sosialdemokratiske politikeren Mona Sahlin som i 2002 uttalte:

— Jeg tror det er litt av det som gjør mange svensker så misunnelige på innvandrergrupper. Dere har en kultur, en identitet, en historie, noe som binder dere sammen. Og hva har vi? Vi har midtsommerkvelder og slike tullete ting.

I videoen snakker han også om DNA-foretak som helt har sluttet å skrive «skandinaver» i resultatet etter DNA-testing. Dette tyder på en utbredt lobbyvirksomhet rettet mot nordboere, med den hensikt å forsøke å stryke bort vår felles nordiske arv.

– Hvorfor kan man ikke skrive at noen har aner i Skandinavia? Hva er det som er så galt med det?, stiller han seg undrende til.

– Forsøk ikke å skjære av våre røtter, dere kommer ikke til å lykkes. For våre røtter er veldig sterke. Skam dere, dere som forsøker å skjære av våre røtter og prater om at vi ikke er noenting. Skam dere!, er Bjørns svar til disse subversive DNA-foretakene.

Han oppmaner deretter alle til å kjenne stolthet over hvem man er og hvor man stammer ifra og avslutter filmen med det fredfulle synet av en liten rennende bekk, fulgt av utsikten over et forhistorisk hellig steinsirkelfelt fra bronsealderen.

Les også:
FILM: Anti-skandinavisk reklamefilm slår tilbake på SAS
Expo: «Det finnes ingen svensker – altså kan de ikke byttes ut»
FILM: Løgnen om de «muslimske vikingene»
Historien omskrives av forskere med en politisk agenda: «Kvinnelig vikingkriger var transperson»
FILM: Et opprør mot vår eksistens
Hvitt folkemord