Hjem Nyheter Norge Black Lives Matter nominert til Nobels fredspris

Black Lives Matter nominert til Nobels fredspris

7

ANTI-HVIT RASISME Den anti-hvite Black Lives Matter-bevegelsen har etter et år av vandalisme og voldsomheter blitt nominert til Nobels fredspris.

Black Lives Matter-opptøyer. Foto: AP

Den norske Sosialistisk Venstreparti-politikeren Petter Eide har nominert den anti-hvite Black Lives Matter-bevegelsen til Nobels fredspris. Han mener at en av den vestlige verdens tøffeste utfordringer er konflikter skapt av «urettferdighet».

– Black Lives Matter har blitt en veldig viktig, global bevegelse for å bekjempe rasemessig urettferdighet. De har lyktes utrolig bra med å få oppmerksomhet rundt rasemessig urettferdighet, skriver venstrepolitikeren i sin nominering. Eide understreker derimot at hans nominering ikke er en kommentar på amerikansk innenrikspolitikk.

Han slår også fra seg all kritikk om bevegelsens voldsomheter i USA. De fleste av protestene var allikevel fredelige hevder han:

– Studier har vist at de fleste av demonstrasjonene som ble anordnet av Black Lives Matter har vært fredelige. Selvfølgelig har det vært noen hendelser, men de fleste av de har vært forårsaket av politiet eller motdemonstranter, påstår Eide.

Ledere for den anti-hvite hatbevegelsen har tidligere uttalt at hvite mennesker er «undermennesker» og «en genetisk defekt». Samt de ville gjerne ha utryddet hvite mennesker om de kunne.

Som Frihetskamp også har rapportert om, tildeles Black Lives Matter-bevegelsen også Olof Palmeprisen for 2020.

Den siste datoen for nomineringer til fredsprisen er 1. februar, og frem mot slutten av mars forventes nobelkomiteen presentere en oppsummering av de nominerte. Nobels fredspris kommer siden å deles ut den 10. desember.

Les også:
Obduksjonen bekrefter: George Floyd ble ikke kvalt til døde
Black Lives Matter får Olof Palmeprisen
Dagens video: Media lyver og villeder angående BLM!
Dagens video: BLM-opptøyer og medienes stillhet
FILM: Løgnene som satt USA i brann
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»
Svart BLM-aktivist trykket kneet sitt ned på halsen til en 2 år gammel hvit jente
Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa «All lives matter»
BLM-mobb angrep mennesker i Washington
VIDEO: BLM/Antifa utnytter små barn i politisk kamp – marsjerer med «Fuck the police»-plakater
Budskapet «White Lives Matter» trigger SV-politiker

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

«De har lyktes utrolig bra med å få oppmerksomhet rundt rasemessig urettferdighet.»

Jeg vil heller si at de har lyktes utrolig bra med å gjøre hvite europeere rasebevisste, all den tid fjorårets BLM-terrorisme bestående av butikkplyndring, påtenning av byer, henrettelser av tilfeldige forbipasserende og annen apeaktig oppførsel ikke gikk upåaktet hen hos mannen i gata.

PlanetOfTheApes
PlanetOfTheApes
1 år siden

Synes heller Eugène Terre’Blanche burde få fredspris jeg. Hva med alle de hvite som har blitt drept av rasefremmede de siste årene hvor er opptøyene? Nettop. Det blir ingen opptøyer fordi vi hvite har blitt fortalt siden vi var barn at vi tok hele verden til slaver når det er stikk motsatt. Alt niggere drømmer om er og bli rik på andre sin smerte (kriminelle). Alle som demonstrerte for BLM er mislykkede narkolangere/kriminelle gangstere. Jaja selfølgelig! det er vår feil at dere ikke klarte bli velykkede narkolangere. TYPISK FATTIG NEGER LOGIKK.

Richard Eide
Richard Eide
1 år siden

Det verste er vel at slik allt fungerer idag så er det godt mulig at dem faktisk «vinner» den prisen. Ser man på hvem som står bak utdeling og nominering så er ikke det akkurat noen fjern virkelighet.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Tidlig aprilspøk?

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Ikke vanskelig å forstå at verden er skakkjørt når BLM blir nominert til fredspris. Det eneste de har gjort er å igangsette voldsomme opptøyer, sette fyr på bygninger og drepe folk. For hva? En forbanna hyperkriminell afro som ikke ville la seg arrestere og døde underveis som følge av dårlig helse og narkotika.

Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Så lenge Obama har vunnet den og Stalin har vært nominert til prisen så hvorfor ikke??? Nobels fredspris er uansett bare en stor jødisk vits.

Sist endret 1 år siden av Tom Hauge
Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Var det ikke opprørsprisen? Eller jungelprisen?