Hjem Artikler Blant engler og demoner

Blant engler og demoner

7

KONGEHUSET Arjuna skriver om prinsesse Märtha Louise, Durek Verrett, hans karriere og jødiske innflytelse.

Hva de kongelige til enhver tid foretar seg av krumspring er av ubetydelig interesse for oss som nasjonalsosialister og det siste stuntet av kronprinsessen faller inn under samme kategori: irrelevante og uinteressante i seg selv. Men fra tid til annen kan visse hendelser i tiden som påkaller seg medienes fokus og almenhetens interesse være i behov for ytterligere belysning. Mediene har som kjent en agenda og strategi hvor i beste fall kun halve historien får oppmerksomhet.

Prinsesse og lysfontene Märtha Louise fattet interesse for alternativ behandling og åndelighet rundt årtusenskifte. Da kom hun i kontakt med den jødiske grunnleggeren av Rosenterapi, Marion Rosen, og gikk mange og lange kurs hos denne, før hun selv ble sertifisert terapeut i første halvdel av 2000-tallet. Rosenterapi er læren og troen om hvordan psykologiske traumer er årsaker til mange fysiologiske plager som i sin tur kan behandles med psykoanalyse, massasje og fysioterapi. Rosen selv er utdannet psykoterapeut. Det er alment anerkjent at psykologiske plager kan gi seg somatiske utslag. Rosenterapien, tilsvarende jødiske Sigmund Freuds psykoanalyse, snur det imidlertid på hodet og hevder at om du er syk så har du mest sannsynlig vært utsatt for noe traumatisk (og i Freuds tilfelle, noe seksuelt). Alternativt: har du eksem så har dette mest sannsynlig sitt opphav i en psykisk sykdom.

Gjennom Rosen ble Märtha Louise også introdusert for Marianne Solberg Behn, sin fremtidige ektemanns mor. Det var dermed naturlig for alle parter at Marion Rosen ble invitert og var tilstede da prinsessen giftet seg med Ari Behn i 2002. Og senere har både Ari og prinsessen besøkt Rosen ved kurs i både Sverige og Norge.

Så går det slag i slag, med engler, og noen demoner, frem til våre dager og introduserer den selverklærte leoparden, sjamanen, mannen, kvinnen og utenomjordiske Durek Verrett. Det meste er sagt om denne, og ut i fra et religiøst perspektiv ville han falle inn under demon-kategorien; ut i fra et kristen-teologisk synspunkt ville han representert sataniske krefter. Et tilsynelatende lite paradoks er det derfor at filosemittiske, pro-israelske, og kristenkonservative grupper, inkludert Med Israel For Fred (MIFF), har trykket dette til sitt bryst. Det skyldes ene og alene sjamanens uttalte tette og kjære bånd til Israel, jøder og Verretts noe lemfeldige tilnærming til Judaismen og Kabbala (den mystiske retningen innen Judaismen; blant annet ved å hevde at Moses var en sjaman), som han selv sier: «Israel har påvirket meg mer enn noe annet sted på jorden».

Høyst tilfeldig selvsagt var det også gjennom semittisk påvirkning at Verrett startet sin «åndelige» reise/karriere. Ved å bli født inn i en protestantisk familie tilhørende Syvendags Adventister, fulgte Verrett allerede som barn de fleste jødiske høytidene, inkludert sabbaten (så tett tilhørighet har han måtte følt siden han omtaler jøder han omgikk som «de andre jødene»). Han fant fellesskap med jøder i skolen og under oppveksten, og 24 år gammel traff han israelere ved et opphold i Italia, som inviterte ham til Israel. Kort fortalt: han flyttet til Israel og livnærte seg som danser, men kom raskt i kontakt med rabbinere som bragte ham til synagogen. Han bygger derpå opp sin forretning i Hollywood, sentrert rundt en schizofren miks tilhørende det meste av mer eller mindre kjente åndelige retninger.

Nå til dags er han under veiledning av rabbiner Karen Carla Deitsch i Los Angeles som han sier han diskuterer likhetene mellom sjamanisme og Kabbala med, og han har nettopp avsluttet et homofilt forhold til jøden Hank Greenberg (sistnevnte samlet for øvrig inn nærmere 250 000 kr. gjennom Indigogo, angivelig til en nyretransplantasjon for Verrett. Som «bevis» for at denne er gjennomført har han lagt ut en video av en helt annen pasient, men som han forsikrer gjennomgår et tilsvarende inngrep). Han publiserer videoer (uten unntak alene eller sammen med kvinner av en eller annen grunn; det ser ut til i det hele å være en klart overvekt av kvinner som svermer rundt sjamanen og hans budskap, som det var rundt Charles Manson, uten sammenligning for øvrig) hvor svadaen ligger ugjennomtrengelig, og nå har han/hun/det altså kapret en prinsesse. En spenstig CV med andre ord.

At kristen-konservative og kirkelige kretser skulle omfavne dette universet er ikke til å undres over i dag, selvutslettelse ser ut til å være deres nå høyeste dyd, i slik en grad at de selv hvitvasker Lucifer til fordel for et geografisk landområde. Lucifer ble kastet fra himmelen grunnet en av teologiens største synd: hovmodet. Og som sjamanen selv sier (uironisk må vi anta): mitt største mål er å bli verdens Fredsambassadør.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Fantastiskt bra gräv.
Här var det mycket som vi aldrig kommer att få läsa om i gammelmedia.

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Interessant lesning.

Birgitta
Birgitta
3 år siden

Kristen konservative har ikke omfavnet universet til Durek Verret.
Dessuten var nasjonal sosialistene interesserte i før kristne religioner , som sjamanisme er.
Anenerbe hadde mange slike prosjekter på gang , blant annet i Finland.
Det sies at Himler gikk i transe en gang for å demonstrere teknikken.

Er enig i at dere kritiserer Durek , og at han sikkert har hatt forbindelser med jøder. Men sett dere litt mere inn i saka med sjamanisme og før kristne religioner !

Steinar
Steinar
Svar til  Birgitta
3 år siden

Det stemmer ikke. Mulig du selv er kristenkonservativ og ikke har omfavnet Dureks univers, men så er det de kristenkonservative som har det.

Det er en viss forskjell på det å være interessert i historie, enn det å faktisk praktisere hokus pokus. Videre er det vel også en forskjell på Dureks univers og enkelte før-kristne religioner, uten å mene at noen av dem er bra.

Wikipedia sier mye rart. Det er bare å ta en titt på hva de skriver om Motstandsbevegelsen, så har hele deres troverdighet falt i grus.

Birgitta
Birgitta
Svar til  Steinar
3 år siden

Bra info her.
https://www.aftenposten.no/viten/i/9v8Lzp/Samer-og-vikinger-kunne-kunsten-Sjamanismens-sentrale-plass-i-forkristen-tid
Sjamanisme er noe de gjorde i før-kristen tid .
Odin var god på den kunsten.
De kalte det ‘seidr’.

Steinar
Steinar
Svar til  Birgitta
3 år siden

Fullstendig klar over dette med ‘seidr’, og praksisen innen de ulike før-kristne religioner. Tror allikevel ikke man skal sidestille Dureks univers med disse før-kristne religioner. Akkurat som New age mix og teater ikke bør sidestilles med dem, uten å skulle mene at noen av dem er bra. Noen er ekte, andre igjen er kun ute etter å tjene på et image. Og jeg tror Durek er det sistnevnte.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
3 år siden

Märtha Louise går altså fra tomsingen Ari Behn, som så ut til å filosofere seg vekk i en eller annen hasjrus, til denne kvakksalveren Durek. Hun setter jammen ikke lista høyt. Hvem blir neste? Jøden Anton LaVey om han var i livet?