Hjem Nyheter Ble handikappet etter andre dose – legen ville gi en tredje

Ble handikappet etter andre dose – legen ville gi en tredje

KORONAVAKSINE Linda (43) ble handikappet etter andre dose med Pfizers koronavaksine. Legen ville gi henne en tredje dose.

Alt flere melder om kraftige bivirkninger etter koronavaksinene, og en av dem er Linda Wester (43) fra Hjo i Sverige. I Facebook-gruppen «Biverkningar av vaccin – offentligt forum» og i podkasten Folkets Radio deler hun sin erfaring.

Etter den andre injeksjonen av Pfizers koronavaksine fikk hun sterke smerter i hofter og rygg. Ben og armer ble nummen og begynte å svi. I dag har hun vært sykemeldt i seks måneder, har problemer med å gå og kan ikke kjøre lengre strekninger.

– Jeg klarer ikke å løfte hendene og etter innsats begynner hendene å riste, sier Linda til Folkets Radio.

Til tross for å ha blitt syk etter andre dose hevdet legen hennes at det ville vært lurt å ta en tredje dose – noe legen begrunnet med å vise til anbefalinger fra Folkehelsemyndigheten i Sverige.

Helsevesenet meldte ikke inn bivirkningene til Legemiddelverket. Linda forteller at hun selv har levert inn en anmeldelse, men har fått beskjed om at Legemiddelverket ikke vil undersøke om sykdommen hennes er forårsaket av vaksinen.