Hjem Nyheter Ble handikappet etter andre dose – legen ville gi en tredje

Ble handikappet etter andre dose – legen ville gi en tredje

3

KORONAVAKSINE Linda (43) ble handikappet etter andre dose med Pfizers koronavaksine. Legen ville gi henne en tredje dose.

Alt flere melder om kraftige bivirkninger etter koronavaksinene, og en av dem er Linda Wester (43) fra Hjo i Sverige. I Facebook-gruppen «Biverkningar av vaccin – offentligt forum» og i podkasten Folkets Radio deler hun sin erfaring.

Etter den andre injeksjonen av Pfizers koronavaksine fikk hun sterke smerter i hofter og rygg. Ben og armer ble nummen og begynte å svi. I dag har hun vært sykemeldt i seks måneder, har problemer med å gå og kan ikke kjøre lengre strekninger.

– Jeg klarer ikke å løfte hendene og etter innsats begynner hendene å riste, sier Linda til Folkets Radio.

Til tross for å ha blitt syk etter andre dose hevdet legen hennes at det ville vært lurt å ta en tredje dose – noe legen begrunnet med å vise til anbefalinger fra Folkehelsemyndigheten i Sverige.

Helsevesenet meldte ikke inn bivirkningene til Legemiddelverket. Linda forteller at hun selv har levert inn en anmeldelse, men har fått beskjed om at Legemiddelverket ikke vil undersøke om sykdommen hennes er forårsaket av vaksinen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
3 måneder siden

Man kan ikke stole på alle leger, tydeligvis. Enkelte følger bare ordre uten å tenke selv.

Roger M
Roger M
3 måneder siden

Myndighetene ønsker ikke at bivirkninger skal komme frem og at de som har fått bivirkninger skal komme til tale.

mia
mia
3 måneder siden

https://www.bitchute.com/video/kL4OV0EZvJxe/ Omsider kan vi følge advokat Reiner Fuellmichs endeløse engasjement de siste 2 årene til å samle verdens ledende advokater og dommere med å samle viktige juridiske argumenter for en Grand Jury (amerikansk). Nå kan vi følge dette i dagene fremover. For oss som har fulgt med de siste månedene er det nå forhåpentlig håp for at den ultra-rike mafia som står bak all denne ondskap vil bli stilt for denne retten. Fuellmichs argumenter ikke bare fokuserer på denne plandemic men også på dem som står bak Great Resett i Davos. Fuellmich har tro på at de ansvarlige vil måtte… Les mer »