Hjem Nasjonal kamp Ble nektet å gå ombord på ferge – kapteinen kan ikke «garantere...

Ble nektet å gå ombord på ferge – kapteinen kan ikke «garantere sikkerheten»

5

POLITISK TRAKASSERING En gruppe aktivister fra motstandsbevegelsen, samt journalister fra Nordfront, ble stoppet og nektet ombord på fergen til Finland. Ifølge staben har kapteinen sagt at han ikke vil la dem gå ombord, selv om billetter allerede er bestilt.

I kveld skulle en gruppe medlemmer og aktivister fra motstandsbevegelsen ta seg til Finland med ferge. Tanken var å delta i morgendagens frihetsmarsj i Helsingfors, i forbindelse med Finlands uavhengighetsdag, som denne gang har sitt 100-års jubileum. Sammen med gruppen reiste også journalister fra Nordfront, inkludert Nordfront TVs filmteam.

Men da billettene skulle hentes ut på terminalen, fikk de beskjed om at ingen i gruppen ville få lov til å gå ombord. Beslutningen ble tatt av fergens kaptein, men ingen motivasjon for dette ble gitt.

Til Nordfront forteller Pär Sjögren at han krevde å få snakke med kapteinen om saken, men etter en stund ble han fortalt at kapteinen ikke ville snakke med Sjögren, eller andre i gruppen. Etter en stund fortalte dog personalet om hva kapteinen hadde sagt til dem.

– Kapteinen sier at han ikke kunne «garantere sikkerheten» for alle ombord hvis det var «forskjellige grupper» på båten, sier Sjögren.

For øyeblikket befinner det seg to politibusser på plass ved fergen, og både aktivister og journalister fra Nordfront regner med at polititrakasseringer venter. Om en stund drar fergen, og det er ekstremt tvilsomt om gruppen vil kunne få gå ombord.

Oppdatering: Fergen har nå forlatt havnen og Motstandsbevegelsens medlemmer og aktivister fikk ikke gå ombord.

Kilde:
Journalister förvägras åka färja till Finland – kaptenen kan inte ”garantera säkerheten”

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
peckerwood
peckerwood
4 år siden

er nok en direkte ordre fra topp sionistene i svea og finland som har bestemmt dette.må nok planlegge smarter ved neste korsvei når man ser hvor desperate dem er blitt.åpne grenser for is krigere og massevoldtektsmennmen mens etnisk hvite mister sin frie bevegelse,håper folk snart får opp øya.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

Afrikanska våldtäktsflockar är dock välkomna ombord.
När de är färdiga med sitt värv beskrivs de som svenskar av pissmedia.
http://www.friatider.se/tta-svenskar-gripna-f-r-gruppv-ldt-kt-p-finlandsf-rja

NordenSkjold
NordenSkjold
4 år siden

En slik oppførsel av en kaptein sier veldig mye om han som ‘karakter’ og dette ferge-selskapet i seg selv. Lignende oppførsel skal en lete lenge etter, t.o.m i dette drittregimet Norge er båter og transporter-midler for absolutt alle som trenger og reise, u-avhengige av opm du stemmer AP eller NMR.

Kim
Kim
4 år siden

Hvordan i huleste kan dem nekte dem det. Vi meg loven hadde jeg sagt, politiet skulle fått fysisk nekte meg om ikke dem kunne det.

Fikk de pengene tilbake?

Er det andre måter og komme seg dit på?

Thule
Thule
4 år siden

Dere burde henge ham ut med fullt navn. Hvis det han gjør er stuerent kan han fint fronte det med navnet sitt.