Hjem Nyheter Norge Blir boende i Norge, til tross for avslag

Blir boende i Norge, til tross for avslag

1

MASSEINNVANDRING Til tross for avslag på asylsøknaden, blir mange boende i Norge. Nesten 500 har bodd på mottak over fire år, etter de fikk endelig avslag.

Ifølge ferske tall fra Utlendingsdirektoratet (UDI) så bor det per dags dato 1 714 asylsøkere med utreiseplikt på norske mottak. 486 av de har bodd på et mottak i over fire år, etter de har fått avslag på søknaden. 316 har bodd på mottak mellom tre og fire år, og 175 i over to år.

–  Av ulike grunner, blant annet fordi de ikke ønsker å dra, bor de fortsatt i mottakene. Dette er uheldig, ikke minst for personene selv, som ikke kommer videre med livene sine, sier presserådgiver John Olav Kroken til ABC Nyheter.

I tillegg bor det 203 personer som har trukket tilbake sin asylsøknad, og 1 519 som har fått avslag, men venter på at Utlendingsnemnda skal behandle klagen deres.

Ifølge Kroken er det mange av de utreisepliktige som nekter å samarbeide med norske myndigheter i forhold til deres identitet, noe som gjør det vanskelig å sende de ut.

Kilde:
Halvparten av asylsøkerne i norske mottak skulle ikke vært der

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Tyskerungene hadde også vansker med å «komme videre med livene sine». Det har sikkert presserådgiver John Olav Kroken glemt. Naziunger er fritt vilt i Norge, hvorimot sandnegre, sotrør, pakkiser og risaper er hoffjødenes foretrukne undersåtter. Hvorfor kan ikke hoffjødene bare dra dit de trives, blant kannibaler i eksotiske strøk?

http://kongsverre.no/tyskerbarn.pdf