Hjem Nyheter Norge Blitz arrangerer støttekonsert for å finansiere bussbilletter

Blitz arrangerer støttekonsert for å finansiere bussbilletter

HUMOR På Blitzhuset arrangeres det støttekonsert for å finansiere en busstur til Stockholm den 12. november. På plakaten står velkjente artister som «Padde» og «Norsk Råkk».

blitz

«Antirasistene» i Blitzhuset ønsker å reise til Stockholm for å demonstrere mot Den nordiske motstandsbevegelsens 12. november-demonstrasjon. Fri fra jobben oppgir de fleste er et ikke-problem, men penger til bussbilletten skal det visst være verre med.

Det er av den anledning Blitz Booking nå arrangerer en støttekonsert på Blitzhuset den 5. november for å samle inn penger til bussturen over til Stockholm. Tar man en titt på hvilke som skal spille, så ser man raskt at innsamlingen bør gå som smurt.

På plakaten står nemlig velkjente og berømte artister som «Padde», hvis musikk oppgis være en «vakker symbiose av visesang, rap og narsissistisk 80-talls prog-elektronika med et hint av E-Type». Hvem kan vel glemme deres slager «Datalagringsdirektivet»?

Det andre bandet som skal opptre er den berømte gruppen «Norsk Råkk». Uinnvidde må dog ikke la seg lure av navnet, for selv om de hovedsaklig spiller rock, så henter de også inspirasjon fra sjangrene «ny veiv» og «reggae».

Kilde:
Padde Crew and Norsk Råkk