Hjem Nyheter BLM avbrøt opptøyer for politiskutt mann – fikk vite at offeret var...

BLM avbrøt opptøyer for politiskutt mann – fikk vite at offeret var hvit

5

USA Den kriminelle anti-hvite organisasjonen BLM avbrøt sine opptøyer i Minnesota for en mann som hadde blitt skutt av politiet, da de fikk vite at offeret var hvit.

Det var i Burnsville i Minnesota at en bilkaprer nylig ble skutt til døde av politi etter at vedkommende hoppet ut av den stjålne bilen og begynte å sikte et handvåpen mot trafikken, med den intensjon å kapre en ny bil.

Den anti-hvite organisasjonen BLM samlet seg fort når de fikk høre nyheten, ettersom de antok at den kriminelle som ble skutt av politiet var svart.

Videoklipp som blant annet ble publisert på Twitter viser voldsvenstre knebøye i sentrale Burnsville, noe de pleier å gjøre før de innleder sine opptøyer.

Opptøyene ble dog avbrutt da gruppen fikk informasjon om at mannen som ble skutt av politiet var hvit, rapporterer New York Post.

I stedet skal de ha beveget seg til Brooklyn Center, der en kriminell afrikaner ved navn Daunte Wright ble skutt tidligere i april etter å ha motsatt seg arrest. Dette for å fortsette opptøyene og «vente på mer informasjon» om hendelsen i Burnsville.

Les også:
Dagens video: Media lyver og villeder angående BLM!
Dagens video: BLM-opptøyer og medienes stillhet
Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa «All lives matter»
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»
Dagens video: Far og datter jages av BLM/Antifa-mobb

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
8 måneder siden

Og idag jubler alle BLM & Antifatilhengere – også «president» Biden – over at Chauvin ble kjent skyldig i drap på «The saint George Floyd», som var langt fra en helgen: https://akroma.no/offerlammet-derek-chauvin/
Det er en sivilisasjons- og rasekamp som pågår, og det ser ut til at det hvite USA er kjent skyldig og blir dømt, om ingen reiser motstandskampen for alvor. Løsningen er separasjon, og metodene kan bli fredelige eller voldelige.

Arier
Arier
8 måneder siden

At hvite er med i terrororganisasjonen BLM sier bare om hvor langt ned hvite lar seg presse av (((bakmennene))). Men det er tydelig at det er mange hvite som har langt lavere IQ enn 100 som er den gjennomsnittlige IQen for hvite. De hvite Jødelakeiene løper og gjør alt hva herrefolket indoktrinerer dem til. Det er virkelig en skam at vi har så mange medløpere for det kriminelle regimet som begår folkemord på hvite.

Robert
Robert
Svar til  Arier
8 måneder siden

Det fleste «hvite» medlemmene i «BLM» er jødiske aktivister som bare later som om de er hvite, det er også en stor majoritet av psykisk syke antifa-aktivister, rusmisbrukere og mennesker som mangler gruppetilhørighet og forsøker å finne en tilhørighet ved å godhetsignalere til svarte. De aller fleste hvite amerikanere er heldigvis ingen tilhengere av «BLM»-bevegelsen og dens anti-hvite retorikk.

Arier
Arier
8 måneder siden

Den svarte politimannen skyter en ubevæpnet kvinne med saks og slipper unna! Det antihvite regimet er så kriminelt at man ikke en gang finner ord for å beskrive systemet. Han kunne siktet på foten istedenfor å drepe henne. Han truer henne på livet uten grunn og likevel slipper han unna. Dette er overlagt drap og han skulle blitt hengt for det slik de gjorde før da de hadde vett nok til å ikke fylle politiet med fremmede fiender. Dette venter oss i Norge med den terrorstaten som har fått styre siden 1945.Det var kun Vidkun Quisling som var en anstendig… Les mer »

Tiwaz
Tiwaz
8 måneder siden

Det hele er så latterlig at kun idioter kan falle for BLM.