Hjem Nyheter BLM avbrøt opptøyer for politiskutt mann – fikk vite at offeret var...

BLM avbrøt opptøyer for politiskutt mann – fikk vite at offeret var hvit

USA Den kriminelle anti-hvite organisasjonen BLM avbrøt sine opptøyer i Minnesota for en mann som hadde blitt skutt av politiet, da de fikk vite at offeret var hvit.

Det var i Burnsville i Minnesota at en bilkaprer nylig ble skutt til døde av politi etter at vedkommende hoppet ut av den stjålne bilen og begynte å sikte et handvåpen mot trafikken, med den intensjon å kapre en ny bil.

Den anti-hvite organisasjonen BLM samlet seg fort når de fikk høre nyheten, ettersom de antok at den kriminelle som ble skutt av politiet var svart.

Videoklipp som blant annet ble publisert på Twitter viser voldsvenstre knebøye i sentrale Burnsville, noe de pleier å gjøre før de innleder sine opptøyer.

Opptøyene ble dog avbrutt da gruppen fikk informasjon om at mannen som ble skutt av politiet var hvit, rapporterer New York Post.

I stedet skal de ha beveget seg til Brooklyn Center, der en kriminell afrikaner ved navn Daunte Wright ble skutt tidligere i april etter å ha motsatt seg arrest. Dette for å fortsette opptøyene og «vente på mer informasjon» om hendelsen i Burnsville.

Les også:
Dagens video: Media lyver og villeder angående BLM!
Dagens video: BLM-opptøyer og medienes stillhet
Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa «All lives matter»
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»
Dagens video: Far og datter jages av BLM/Antifa-mobb