Hjem Nyheter Utenriks BLM-innsamlingene håndteres av gruppe med dømt jødisk terrorist i styret

BLM-innsamlingene håndteres av gruppe med dømt jødisk terrorist i styret

UTENRIKS Den antihvite svart makt-bevegelsen Black Lives Matter, BLM, har koblinger til 60-tallets kommunistiske terrorisme. Den dømte jødiske terroristen Susan Rosenberg sitter i styret for venstregruppen som offisielt håndterer donasjoner til BLM.

Susan Rosenberg, en dømt terrorist som sitter i styret til Thousand Current, som håndterer donasjoner til BLM. Skjermbilde: Youtube.

Den antihvite svart makt-bevegelsen Black Lives Matter, BLM, som samarbeider med venstreekstreme Antifa i forsøkene på å destabilisere den vestlige verden, finansieres i stor grad via donasjoner. Donasjoner som gjøres på BLMs webside håndteres av venstregruppen Thousand Current, hvor den dømte terroristen Susan Rosenberg sitter i styret i, skriver Washington Examiner.

Rosenberg stod som nestleder for styret på gruppens hjemmeside inntil den ble tatt ned etter at tankesmien Capital Research Center ble oppmerksom på saken. Den finnes dog lagret i et arkiv på nettet.

Susan Rosenberg er en trent jødisk terrorist som på 60-tallet var aktiv i den radikale venstrerevolusjonære militante gruppen kjent som May 19th Communist Organization og senere tilsluttet terroristgruppen Weather Underground.

Tidligere har Alicia Garza, som er en av de tre grunnleggerne av BLM, ved gjentatte tilfeller uttalt at den dømte politimorderen og etterlyste innenlandske terroristen Joanne Chesimard, også kjent som Assata Shakur, er en av hennes viktigste inspirasjonskilder.

Rosenberg mistenkes for å ha hjulpet Shakur, som står på FBIs liste over mest ettersøkte terrorister, med å rømme fra fengselet.

Rosenberg ble dømt til 58 års fengsel og sonet 16 år før hun i 2001 ble benådet av daværende president og filosemitt Bill Clinton.

Les også:
Over 400 jødiske organisasjoner i USA støtter BLM
Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA
Opplysninger: Opprørsstøttere i USA finansieres av Soros – og skattebetalerne
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»