Hjem Nyheter BLM-leder anklaget for å ha stjålet 10 millioner dollar i donasjoner

BLM-leder anklaget for å ha stjålet 10 millioner dollar i donasjoner

1

BLM Den tidligere lederen av BLM Global Network Foundation stjal donasjoner for å kjøpe seg et herskapshus for flere millioner dollar. Nå er også den nye BLM-lederen anklaget for å ha stjålet 10 millioner dollar i donasjoner.

BLM-leder Shalomyah Bowers. Foto: redigert.

Shalomyah Bowers ble ny leder av Black Lives Matter Global Network Foundation i april, etter at den tidligere lederen Patrisse Cullors trakk seg fra stillingen da det ble avslørt at hun hadde stjålet BLM-donasjoner for å kjøpe seg et herskapshus for flere millioner dollar. Nå er også Bowers saksøkt for å ha stjålet 10 millioner dollar fra donasjoner som han omdirigerte til konsulentfirmaet sitt. Søksmålet anklager ham også for å ha rettet midler til en ny gruppe kalt Black Lives Matter Grassroots, Inc, skriver National File.

BLM Grassroots, som hevder å representere BLM-avdelinger over hele USA, ble lansert i mai i fjor. Den ble grunnlagt i California av advokat Walter Mosely, som også har utarbeidet søksmålet mot Bowers, ifølge rettspapirer.

«MR. Bowers bestemte seg for at han ikke kunne gi slipp på sin personlige sparegris. I stedet fortsatte han å forråde offentlighetens tillit ved å berike seg selv og bryte sine plikter. I stedet for å bruke donasjonene til de tiltenkte formål, la Mr. Bowers disse donasjonene i sin egen kasse og tok med vilje kalkulerte skritt for å forhindre at de samme ressursene ble brukt av BLM til bevegelsens arbeid på bakken», står det i søksmålet.

Bowers har benektet anklagene og hevder at en gruppe misfornøyde aktivister, ledet av Melina Abdullah, prøver å vri makten bort fra stiftelsens nåværende styre. Abdullah, som er en av grunnleggerne av BLM Los Angeles, kjøpte for øvrig sammen med Patrisse Cullors og Marina Garza et luksuriøst hjem i Sør-California for nesten 6 millioner dollar ved å bruke donasjonspenger.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
J.H
J.H
5 måneder siden

Artig bilde 😂Ikke sjokkerende at de vil ha bling bling og tar fra sine egne.