Hjem Nyheter BLM-leder starter nytt parti – vil gjøre hvite mennesker til slaver

BLM-leder starter nytt parti – vil gjøre hvite mennesker til slaver

10

ANTI-HVIT RASISME Sasha Johnsons nye parti ønsker å fjerne hvite mennesker fra alle lederposisjoner i sitt eget hjemland. Istedet ønsker hun at hvite skal bli de svartes slaver. 

Den marxistiske undertrykkelsesaspiranten Sasha Johnson, BLM. Foto: RT News/Facebook.

Sasha Johnson, en Black Lives Matter (BLM) leder fra Oxford, England, har startet et nytt politisk parti viss formål er å stenge alle hvite mennesker ute fra lederposisjoner. Hun vill dessuten gjøre hvite til slaver i en pervers form for raserettferd.

Les: «Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»

Mens deltagerne på lørdagens demonstrasjon i London, mot den britiske regjeringens koronapolitikk, ble arrestert av politiet, fikk BLM-demonstrasjonen «millionmarsjen» med ca. 300 deltakere, med Sasha Johnson i spissen, gå uhindret av den samme politistyrken. Den pågrepne demonstranten Piers Corbyn, bror av tidligere Labour-leder Jeremy Corbyn, antydet at ordren bak denne forskjellsbehandlingen kom fra Londons pakistanske ordfører Sadiq Khan.

Det nye partiet heter «Taking the Initiative Party» (TTIP), interessant nok de samme initialene som den beryktede globalistiske handelsavtalen: «Transatlantic Trade and Investment Partnership».

Vanvittig rasist

RT News beskriver Sasha Johnsons politikk og kvinnen selv som «bare en ung, kvinnelig svart versjon av de gamle hvite rasistene hun ønsker å bekjempe.» 

Til tross for at partiet skal ledes av afrikanere hevder Johnson at TTIP er et parti for arbeiderklassen. RT News har undret seg over raseaspektets primære plassering hvis partiet skal være klassebasert, men har spekulert i at det kan ha med partiets leder å gjøre.

Til tross for Johnsons objektivt hatefulle retorikk mangler hun imidlertid ikke venner i media. I et intervju med youtubekanalen Oxfordshire Youth fremstilles hun som «en fantastisk ungdomsleder, frihetsforkjemper, aktivist og foredragsholder. 

Hun kaller seg dessuten «Oxfords svarte panter», hvilket referer til terroristgruppen som med jødisk støtte herjet i USA på 60-, og 70-tallet. Gruppen har blitt klassifisert av FBI som en hat-gruppe.

Johnsons hat er imidlertid ikke begrenset til hvite. Hun hater også svarte som sier imot henne. I klippet nedenfor uttrykker hun sitt hat og forakt overfor en afrikaner som uttrykker synspunktet om at det ikke er noen systematisk rasisme i Storbritannia, og kritiserer ham også for å ha kalt en svart kvinne – seg selv – sint, hvilket hun selv har sagt at hun er.

At Johnson ikke vil ha «likhet», men derimot svart makt ettersom svarte mennesker er «mer verdt» enn andre, fremkommer i et innlegg på Twitter:

«Den hvite mannen kommer ikke til å være vår likeverdige men vår slave. Historien er i forandring. Ingen rettferdighet, ingen fred.»

Les også:
Cracka: Ny serie fra Amazon Prime fantaserer om hvitt slaveri

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Tragisk krek.

Håkon
Håkon
1 år siden

Haha, vi får nå se hvem som ender opp som slaver.
De kan ikke engang forestille seg hva som skjer når den hvite mann våkner fra dvalen sin.

Steinar
Steinar
1 år siden

Hun må gjerne dra til Afrika og skrike black power, men i hvites hjemland skal det være white power.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Godt jødisk media snart vil klistre henne ut i pressen som rasistisk monster, og politi pågripe henne for hatkriminalitet. *sarkasme*

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Enveis billett til Afrika hadde løst hennes problem. Der kunne hun sluppet å se hvite, og hvite kunne sluppet å se henne. Vinn vinn.

H.L
H.L
1 år siden

Hun har hørt historiene om slaveriet og vil ta igjen for noe som skjedde for mange mange år siden, noe folk idag ikke hadde noe som helst med. Og med «hvite», mener hun vel jøder ettersom slaveriet i Amerika stort sett var en jødisk forretning. Men jøder er jøder, og ikke tilhørende den hvite rase. https://www.youtube.com/watch?v=KkCuiEEMUVc

Hun burde lære seg det, slik som enkelte andre afrikanere har gjort: https://wethoughttheywerewhite.tumblr.com

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Rabiate voldsfanatikere som denne «unhinged» negressen, bosatt i UK, forteller meg bare enda en gang at løsningen på raseproblemet ikke er toleranse, forståelse og «integrering,» men separasjon. La negrene styre i sine egne land, i Afrika, trekk ut all vestlig hjelp og kompetanse, så vil halvapene synke ned til det utviklingstrinn de naturlig tilhører. Så kan omsider vi hvite forhåpentlig leve i fred, eller i det minste løse våre egne problemer.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden

Crackheads

Heimdal
1 år siden

De svarte har da en helt egen gigantisk verdensdel å boltre seg i, hva hindrer de i å heller etablere seg der, så slipper de å måtte leve sammen med oss «fryktelige hvite», og vi slipper å plages mere med disse ugangskråkene fra en annen verden. Men nei det vil de ikke, for de hater vårt folk men elsker vår velferd. Uten vårt folk vil det heller ikke fortsette å være noen velferd. Se bare historien med Haiti, Sør-Afrika og Zimbabwe (tidligere hvitstyrte landet Rhodesia). Sjekk utviklingen av den amerikanske byen Detroit også i samme slengen.

trackback
2 måneder siden

[…] også:Cracka: Ny serie fra Amazon Prime fantaserer om hvitt slaveriBLM-leder starter nytt parti – vil gjøre hvite mennesker til slaverNy bisarr trend – hvite og politi ber om forlatelse og underkaster seg svarteGal professor mener […]