Hjem Nyheter Blodbad i Stuttgart: innvandrer drepte innvandrer med sverd på åpen gate

Blodbad i Stuttgart: innvandrer drepte innvandrer med sverd på åpen gate

7

FLERKULTUR Etter den enorme masseinnvandringen av rasefremmede til Tyskland rystes nå landet av stadig verre og verre hendelser. I Stuttgart har en 28 år gammel innvandrer nå lemlestet en 36 år gammel mann fra Kasakhstan, med sverd på åpen gate.

Foto: Vkontakte

En 28 år gammel mann som selv oppgir å være fra Syria, men mistenkes være fra Palestina, gikk onsdag totalt berserk med sverd i den tyske byen Stuttgart hvor han drepte en 36 år gammel mann fra Kasakhstan. En mobilvideo av hendelsen ble siden lastet opp og sirkulerer nå på internettet. Tyske myndigheter etterforsker opplastingen og spredningen av videoen, da dette er forbudt ved tysk lov.

Den dramatiske hendelsen skal ha oppstått sent på ettermiddagen i Fasanenhof-området i Stuttgart, et boligområde i den sørlige delen av byen.

Øyenvitner til hendelsen forklarer at sverdmannen ropte «hvorfor gjorde du det?», før han gikk løs på sitt offer med utallige sverdslag og stikk. Som en galning stakk han igjen og igjen det blødende offeret som lå på bakken. Deretter flyktet han avgårde på sykkelen sin.

Et stort politioppbud med helikopter søkte etter den 28 år gamle sverdmannen og fikk tilslutt arrestert han.

Dette er den tredje grusomme hendelse som har oppstått nylig i Tyskland, og som er utført av migranter. For bare få dager siden ble en 8 år gammel gutt dyttet foran et tog av en mann fra Eritrea, mens en kvinne i Dortmund ble dept og partert av en afghaner, som deretter skjulte hennes kroppsdeler i en koffert.

Les også:
Asylsøker amok med machete i Tyskland
Machete-innvandrer voldtok kvinne foran kjæresten
Storbritannia: Et machete-angrep hvert 90. minutt
Innvandrer fra Eritrea dyttet mor og barn foran innkommende tog
Kosovoalbaner fikk lyst til å drepe – dyttet en 34 år gammel mor foran toget

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

På den annen side blir det mer spennede og interessant å være byborger og politi, med denne berikelsen fra eksotiske steder på kloden. Trygge, etnisk ensartede byer og samfunn er trauste og kjedelige, spesielt for ungdom som vil oppleve fart og spenning. Vi må ikke dømme, hverken homoer, transer eller fargerike invadører til Europa.

Robert
Robert
3 år siden

Importer den tredje verden, bli den tredje verden. Det finnes ingen magisk jord, som gjør deg norsk, svensk, dansk eller tysk over natten. Det finnes raser og det finnes raseforskjeller, forstår en ikke dette, forstår en ingenting.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Grusomt..

De kan takke Merkel som har sluppet inn all faenskapet

Steinar
Steinar
3 år siden

Det var så mye bedre før
http://www.quickmeme.com/p/3vyhbk

Vibecke
Vibecke
3 år siden

Helt utrolig.

Hanne
Hanne
3 år siden

Dette er rett og slett for jævlig. At det går an. Og slike går fritt?

trackback
2 år siden

[…] også: Blodbad i Stuttgart: innvandrer drepte innvandrer med sverd på åpen gate Asylsøker amok med machete i Tyskland Machete-innvandrer voldtok kvinne foran kjæresten […]