Hjem Nyheter Norge Blodig knivslagsmål i Bergen sentrum

Blodig knivslagsmål i Bergen sentrum

BERGEN Tre menn av utenlandsk opprinnelse er pågrepet etter et knivslagsmål i Bergen sentrum natt til søndag. Veldig mye blod på åstedet, forteller politiet.

politibil

Det var i Erik Pontoppidansgate i Bergen sentrum knivslagsmålet fant sted. Politiet ble varslet om bråket klokken 04.13 natt til søndag. Ifølge vitner skal det ha vært flere personer av utenlandsk opprinnelse som sloss med kniv på åpen gate.

Operasjonsleder i Vest politidistrikt, Hans-Eirik Thue, forteller til NRK at det var mye blod på stedet, da politiet ankom. Politiet skal ha fulgt blodspor på stedet til en leilighet, hvor en av utlendingene ble pågrepet. De to andre, meldte seg frivillig på politistasjonen søndag morgen.

Erik Pontoppidansgate i Bergen sentrum.

– Det var et grusomt syn

En kvinne, som ble vitne til slagsmålet fra balkongen sin, forteller til Bergens Tidende hva hun så:

– Det var et grusomt syn. Det lå en mann på panseret på en bil, mens to menn truet ham. De holdt en svær kniv mot halsen hans. De ropte og skrek.

Etter å ha varslet politiet gikk hun igjen ut på balkongen for å titte, men da var mennene forsvunnet.

– De forsvant plutselig. Det var skrik og skrål nedover hele gaten. Det var en forferdelig opplevelse.

Snakker hverken norsk eller engelsk

De involverte snakker verken norsk eller engelsk opplyser politiet, som i morgentimene har jobbet med å skaffe tolk for å starte avhørene. Tolken var på plass ved 10-tiden og avhørene kunne begynne.

Ved 12-tiden konkluderer innsatsleder Rune Vedeler med at de mest sannsynligvis har kontroll på alle som har vært på stedet. Motivet for bråket, skal enn så lenge være ukjent.

Kilder:
Knivdrama: Mykje blod gjorde at politiet slo alarm
Jakt på ukjent offer avsluttet